Videolu Anlatım E63'de N-Gage Çalıştırmak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Videolu Anlatım E63'de N-Gage Çalıştırmak....
Aradaşlar Size S60v3 E Serisine ‘’320x240’’ N-Gage Yüklemeyi Anlatıcam.Bu Forumdaki Konulardan Denediğim Kadarıyla Yükleyemedim.Çok Araştırdım Yabancı Sitelerden Yüklemeyi Başardım…Eğer Telefonunuz Hack'li Değilse Onuda Burada Anlatıcam...Helloo2x Programıyla Felan Uğraşmıycaksınız…N-Gage Oynuyamıyorsanız Tek Yapmazın Gereken Üşenmeyip Aşağıda Yazanları Yapmanız..

Öncelikle Şunu Belirtmeliyim ki Bu İşlemleri yapmadan Önce Telefonunuza Format Atarsanız Daha Garanti Olur...Şimdi Gelelim Asıl Konumuza…

Öncelikle:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-yapilan-hatalar-icin-cozumler-570805.html
Bu Linkte Yazanları Uygulayın,Kısacası Telefonunuzu Hack'leyin.(xinanux Arkadaşıma Çok Teşekkür Ediyorum)

Şimdi Gelelim N-Gage Kısmına;

Arkadaşlar Büyük Uğraşlar Sonucunda Sizler İçin Bir Video Hazırladım Daha Açıklayıcı Olması İçin

Bu Linkden Dosyamızı İndirin:

Yada buradan:

Rar. Şifresizdir…

Arkadaşlar Eğer Sizde ‘’The One’’ İsimli N-Gage Oyunu Varsa Büyük İhtimalle Onu Yüklemiycektir..Bu Linkdekini Deneyin

Arkadaşlar N-Gage İle Telefonlar Arasında Tuş Sorunu Oluyor.Tuş Sorununu Bu Program İle Giderebilirsiniz

Birçok N-Gage Oyununu Bu Siteden Olarak İndirebilirsiniz

Bunlarda Benim TeleFonumdan Görüntüler Nokia E63

Uploaded with

=) İyi Oyunlar

Alıntı Değildir Bu Konu İçin Kaç Saattir Uğraşıyorum Ama Değer Bi Teşekkürü Çok Görmeyelim Lütfen…

Tepkiler: wer50ni, CryDaqqeR, vodk@ ve 1 kişi daha

arkotir

Üye
söylenenlerin hepsini yaptım. Fakat hala yarım ekran. Telefon E5-00 hackli.

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Sana Bi Tavsiyem Var.
''c:/private/10202be9'' Bu Klasöre Gir.İçinde 2 tane
Klasör Olucak isimleri ''bur ve persists''.Bu
Klasörlere Dokunma Diğer Dosyaları Sil.Sonra N-
Gage'i Telefonundan Kaldır...Uygulama Yöneticisine Gir Oradan ''N-Gage Fixes'' isimli
Uygulamayı Kaldır.İşlemleri Tekrar Dene.Başarılar
Kardeşim.

vodk@

Üye
güzel anlatım teşekkürler..

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür Ederm =)

hocam benim telefonum hackli e63 ancak c/private'de klasör oluşturmama izin verilmiyor bütün dosya sistemleri açık izin vermem gereken başka bişeymi var

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Galiba Yanlış Anlamışsın C:/private içerisinde klasör oluşturmıycaksın İndirdiğiniz Dosyanın İçindeki 10202be9 isimli Klasörün içinde Ne Varsa Bi Dosya Yöneticisi
İle Telefonumuza C:/private/10202be9 içerisine Kopyala...

SHS

Üye
sağol

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
=) İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana

frkn_55

Üye
e72 de deneyen var mı arkadaşlar ?

Tepkiler: _arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş E72'de Denenmedi Ama Bütün 320x240 Ekranlı Telefonlarda %100 Çalışıyor =) Konuya Tarafımdan Videolu Anlatım Eklenicektir.

frkn_55

Üye
tesekkrler o zaman krds deniyimde ben yaziyim

----------Eklendi @ 22:57:18 ---------- Yazıldı @ 22:31:54 ----------

yok kardes dediklerini birebir yaptim n-gage programi tam erkan olmadi .. graf'kler falan birbirine girdi fakat oyunda sikinti yok genede calistirabildim oyunu

Tepkiler: _arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Frkn_55 Kardeşim Aşağıda Yazanları Adım Adım Uygula Çok Kısa Sürecek Ve Tam Ekran Olucak

1- ''c:/private/10202be9'' Bu Klasöre Gir.İçinde 2 tane Klasör Olucak isimleri ''bur ve persists''.Bu Klasörlere Dokunma Diğer Dosyaları Sil.
2- Sonra N-Gage'i Telefonundan Kaldır...Uygulama Yöneticisine Gir Oradan da ''N-Gage Fixes'' isimli Uygulamayı Kaldır.''N-Gage Fixes'' i kaldırdığından emin ol.
3- C:/resource/apps klasöründen playcommon.mbm dosyasını sil.
4- İndirdiğin ‘’N-Gage v1.40 (1557) s60v3.sis’’ isimli dosyayı hafıza kartına kur...
5- ‘’N-Gage v1.40 (1557) s60v3.sis’’ isimli dosyayı kurduktan hemen sonra c:/private/10202be9 isimli klasördeki .txt ve .cre uzantılı dosyaları tekrar sil.klasörlere dokunma.
6- İndirdiğin Dosyadaki 10202be9 isimli klasördeki dosyaları C:/private/10202be9 içeisine kopyala.
7- İndirdiğin Dosyadaki ’20001079.txt’ dosyasınıda aynı yere kopyala.
8- indirdiğin dosyadaki playcommon.mbm dosyasını C:/resource/apps içine kopyala.
9 - Son Olarak N-Gage Fixes'i kur.
İşlem Tamamdır.Tam Ekran Olması Gerek.Çünkü Ben N-Gage'i Kendi Telefonumdan Kaldırdım Anlatırken Kurdum Bende Oldu Adım Adım Yap Sendede Olur... İyi Oyunlar.

Not: Oyunlara Girerken Open4All Yaması Kapalı Olucak...

Tepkiler: frkn_55

frkn_55

Üye

tamamdır kardeş mükemmelsin tam ekran oldu ... çok teşekkürler..

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
üşenmeyip denediğin için ben teşekkür ederim =) iyi oyunlar kardeşim

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
mesela hangi oyun?

frkn_55

Üye
one bounce asphalt denediklerimin hepsi ..

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bnde sadece asphalt ve bounce'de renk sorunu yaptı...yani grafikler karmakarışıktı.ama diğer oyunlar mükemmel...mesela Resident Evil Degeneration'u dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...