Videolar - Güncelleme [17.01.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

yagyujubei

yagyujubei

Üye
arkadaşlar ben şimdi yorumları okudum bazı arkadaşlar sinir oldum ayar oldum güncelleme çıkmadı diyorlar sinir olmaya gerek yok bence telefonunuzu baştan kurun ovi suite den sonra çıkıyor ben şimdi öyle yaptım benimde çıkmıyordu altyazılar için arkadaşların söyledigi notpad olayınıda yaptım gayet güzel oldu çalışıtı onlarada teşekkür ederim bize bu güzelliği öğrettikleri için

sharpie

Üye
bu güncellemeden sonra cihaz facebook videoları oynatmaz oldu.sizlerdede varmı bu sorun?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen ole oldu mobile73 bende de ole oldu + facebookta gegzdgimde sorardi ilk indireblme sansimizda wardi smdi o da yokne izliorm ne indirebliorum

salamsosis

salamsosis

Üye
merak etmeyin yakında bidaha güncelleme çıkar karakter sorunu ve video sorunu ortadan kalkar ama biraz nokia support a yazmak lazım bu konu hakkında . ne kadar çok şikayet o kadar çabuk çözüm ...:D

aykuturna

Üye
Güncellemeyi nerden buldunuz arkadaslar,link veya dosyayı atsanız sevinirim

gxax

Üye
20.03.2011 tarihi itibari ile tüm güncellemelri kontrol edip yükle dedim tekrar başlattım notpad ile tarif edilen kaydetme yönteminide yaptım video uzantım .avi altyazısı aynı isimde uzantı .srt olan altyazıyıda yükledim yinede altyazı bi türlü çıkmadı sebebi hakkında fikri olan var mı? teşekkürler...

trontr

Üye
Alt yazılı bi dizi denedim (Flash Forward-Tavsiyede ederim :) ) çalıştıı.. :)

Nokia yavaş yavaş veriyor yeni özellikleri :) .. Hadi bakalım.. Yetmez bize bu.. :)

Fakat, Türkçe karakterler "ş,ü,ö" gibi abuk subuk gözüküyor.. :)...

Acaba sadece bendemi oldu bu ?

Srt dosyasını notepead ile açıp farklı kaydederken ascii yerine unicode yi seçip öyle dene
o zaman türkçe karakterler gözükür

--------------- Ekleme ---------------

merak etmeyin yakında bidaha güncelleme çıkar karakter sorunu ve video sorunu ortadan kalkar ama biraz nokia support a yazmak lazım bu konu hakkında . ne kadar çok şikayet o kadar çabuk çözüm ...:D
Srt dosyasını notepead ile açıp farklı kaydederken ascii yerine unicode yi seçip öyle dene
o zaman türkçe karakterler gözükür

carsi_kadir

Üye
ben herşeyi denedim ama birtürlü bulamadım biri yardımcı olabilr mi? :(

dtserkanozkan

Üye
Arkadaşlar dün aldım n8imi. Dediklerinizin hepsini yaptım. UNICODE olarak kaydettim isimlerini aynı yaptım vs. ama altyazı çıkmıyor bir türlü. Ha bir de tabi en önemlisi de güncellemeler için Videolar diye bir güncelleme mevcut değil. Bir fikri olan?

dtserkanozkan

Üye
Arkadaşlar dün nokia müşteri hizmetlerine mesaj atmıştım bu konu ile alakalı olarak. Bugün beni aradılar. Çıkan kişi böyle bir update olmadığını, yazılım yüklenmesi ile gerçekleştiğini söyledi.:allalla:

ciwan__47

ciwan__47

Üye
arkadaşlar bende yazılar çıkıyor ama renk problemi var yazılar siyah renkte onu nasıl değiştirebiliriz yada nasıl halledebiliriz..?? Okunmuyor bi türlü..

Üst Alt