Videolar - Güncelleme [17.01.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal_omar

Üye
çok iyi oldu bu güncelleme

zallas

Üye
Yok artık LeBron James ! :D Tarihi ileri alınca oluyor da alakasını çözemedim valla :D Teşekkürler aras248 :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya onu bunu geçtim yükledim güncellemeyi eee reset de attım nasıl ekliyoruz altyazı

tasarimx

Üye
bu çok iyi oldu altyazı işi ... altyazı filmin içine gömerek uğraşıyorduk . artık ona da gerek kalmadı ... :oke:

suat1111

suat1111

Üye
valla bende yükledim bi sey anlamadım nasıl olucak

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
anlamadığım bu güncelleme c7de de çıktı,bundan öncekide aynı şekilde c7de de çıktı. neden başlıkta n8 sadece yazıyor ? neden bunda ısrarcısınız ?

ertus

Üye
tesekur ederim emeginize saglık

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Чσu Kиσω;3115478' Alıntı:
anlamadığım bu güncelleme c7de de çıktı,bundan öncekide aynı şekilde c7de de çıktı. neden başlıkta n8 sadece yazıyor ? neden bunda ısrarcısınız ?

Başlık düzenlenmiştir. :oke:

mustafaozman

mustafaozman

Üye
valla arkadaşlar az evvel yükleyip denedim inanılmaz güzel çünkü dizi ve film izleyen biri olarak bugüne kadar hep altyazı gömüp izliyordum buda inanılmaz vakit kaybı demekti ama gerçekten şan çok mutluyum haaa bu arada türkçe karakterler evet biraz komik kaçıyor ama bilen bir arkadaş varsa onda düzeltebilirmiyiz yoksa böle gidermi yazarsa iyi olur iyi forumlar çok gittim geldim ama bişi sölim sanırım çok iyi ettim N8 almakla herkesede alın derim :))))

calis84

calis84

Üye
arkadaslar, ben güncellemeyi Ovi Suite üzeriden yükledim. Yüklerken hata gösterdi. Simdi güncelleme ovi´de gözükmüyor. Yüklenip yüklenmedigini nerden anlayabilirim?
Bir Yardimci olsaniz sevinirim...

barisakkaya

Üye
Nokia harikasın sen n8 sen de öyle seviyorum sizi :ehe:op:

olciay

olciay

Üye
Güncellemeyi kullanma şekli çok basittir , güncelleştirmeyi gerçekleştirdikten sonra herhangi bi filmi (film ismi ile altyazı ismi aynı olacak şekilde) telefona atıyoruz (ben hafıza kartı bolumune attım videos kısmı) , fakat Subtitle Workshop programı ile micro dvd ve subrip 'e çevirmeme rağmen altyazılarda maalesef Türkçe karakterler desteklenmemektedir ...
---------------------------------------
Farklı bi Metod geçici olarak ;
1- altyazıyı notepad ile açıyoruz
2- yukarıda düzene gelip değiştir diyoruz (ctrl+h)
3- aranan değer yerine türkçe karakteri yazıyoruz (ı,ğ,ç vb)
4- yeni değer yerine ingilizce karakteri yazıyoruz (i,g,c vb)
5- tümünü değiştir diyoruz ve kaydedip çıkıyoruz tamamdır.

Alıntıdır..

mraz

mraz

Üye
Birkaç film denedim srt formatında hepsinde sadece ş.ı.ğ harflerinde sorun var.ç.ü.ö harflerini gösteriyor.Notepadden gerekli düzeltmeyi yapmak 30 saniye almıyor.Gayet güzel bi güncelleme oldu.

ozggurr

ozggurr

Üye
Güncellemeyi kullanma şekli çok basittir , güncelleştirmeyi gerçekleştirdikten sonra herhangi bi filmi (film ismi ile altyazı ismi aynı olacak şekilde) telefona atıyoruz (ben hafıza kartı bolumune attım videos kısmı) , fakat Subtitle Workshop programı ile micro dvd ve subrip 'e çevirmeme rağmen altyazılarda maalesef Türkçe karakterler desteklenmemektedir ...
---------------------------------------
Farklı bi Metod geçici olarak ;
1- altyazıyı notepad ile açıyoruz
2- yukarıda düzene gelip değiştir diyoruz (ctrl+h)
3- aranan değer yerine türkçe karakteri yazıyoruz (ı,ğ,ç vb)
4- yeni değer yerine ingilizce karakteri yazıyoruz (i,g,c vb)
5- tümünü değiştir diyoruz ve kaydedip çıkıyoruz tamamdır.

Alıntıdır..

Bilmeyen arkadaslarin cok isine yarayacak aciklamalarin, tesekkur ederim..

Uruloki

Uruloki

Üye
teşekkürler beyler

sh0ck

sh0ck

Üye
Türkçe karakter sorunu yaşamamak için alt yazı dosyalarının ANSI yerine Unicode biçiminde kaydedilmiş olması gerekiyor.
Bunun için en kolay yöntem, alt yazı dosyasını Notepad ile açtıktan sonra Dosya > Farklı Kaydet yolunu izleyip, açılan kutuda Kayıt türü‘nü Tüm dosyalar, Kodlama‘yı Unicode seçip dosyayı kaydetmektir.

Creditz to :

:) Güle güle kullanın.. :)

olciay

olciay

Üye
Türkçe karakter sorunu yaşamamak için alt yazı dosyalarının ANSI yerine Unicode biçiminde kaydedilmiş olması gerekiyor.
Bunun için en kolay yöntem, alt yazı dosyasını Notepad ile açtıktan sonra Dosya > Farklı Kaydet yolunu izleyip, açılan kutuda Kayıt türü‘nü Tüm dosyalar, Kodlama‘yı Unicode seçip dosyayı kaydetmektir.

Creditz to :

Teşekkürler Çalışıyor ...
Bilmeyen arkadaslarin cok isine yarayacak aciklamalarin, tesekkur ederim..
Rica Ederim ancak üstte verildiği gibi yapılması gerekiyor ve Çalışıyor bilgi için Shock arkadaşımıza Teşekkürler ...

mraz

mraz

Üye

Creditz to :

Bilgi için teşekkürler harf sorunu kalmadı,tüm karakterler görünüyor.:yuru

mc_mfi

Üye
ya arkadaş ben şu nalet şeye artık video atamıyom delirecem alt yazı atıyo video atmıyo

ayasin

Üye
anlatımlar için çok teşekkürler arkadaşlar :)

Üst Alt