Videolar - Güncelleme [17.01.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Videolar - Güncelleme [17.01.2011]
Arkadaşlar az önce yeni güncelleme taradım Ovi Suite aracılığı ile, N8 için Videolar uygulaması Güncellenmiş, açıklaması ise şöyle;
Sürüm 9.22(52)
İndirme boyutu 1.2 MB
İSTEĞE BAĞLI
Bu yeni, yüklemesi kolay güncelleme ile mobil videolarınıza kolaylıkla altyazı ekleyin ve çok sayıda diğer özelliğe yönelik çeşitli ek güncellemeleri edinin.Şu anda desteklenen altyazı biçimleri SRT ve SUB'dir.

Hayırlı olsun :) artık Altyazılı filmler izleyebileceğiz :)...
Telefonda göstermiyor hala, HDMI ile televizyona bağlayınca gösteriyor...

• Beğen
Tepkiler: Maximien, pRime., jipien ve 3 diğerleri

gitarsist

gitarsist

Üye
süper bir özellik.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler. Uygulamalar>Yazılım güncellemeden de ulaşılabilir.

sh0ck

sh0ck

Üye
Alt yazılı bi dizi denedim (Flash Forward-Tavsiyede ederim :) ) çalıştıı.. :)

Nokia yavaş yavaş veriyor yeni özellikleri :) .. Hadi bakalım.. Yetmez bize bu.. :)

Fakat, Türkçe karakterler "ş,ü,ö" gibi abuk subuk gözüküyor.. :)...

Acaba sadece bendemi oldu bu ?

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Ovi Suite le bagtım çıkmadı uygulamalar yazılım güncelle den baktım gene çıkmadı *#0000# güncellemeleri kontrol et den baktım gene çıkmadı.. alla alla çıldıracam yahu..

ozggurr

ozggurr

Üye
Adamlar kullanicilarini dinliyor iste... Basibos birakmiyorlar, eksikleri gidermek icin cabaliyorlar en azindan...

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Ozgur Sen anlıyon bu işten bi el at bende çıkmadı bu güncelleme... Zaten telde ovide açılmıyo flashmı atsam acaba telefona...

ozggurr

ozggurr

Üye
Telefonun uygulama guncellemesi sihirbazi ile gorebilmen lazim, baglantilarinda bir sorun varsa telefonu yeniden baslat bir daha dene bence...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada server asiri yuklenmeden dolayi sikintili olabilir, tekrar tekrar denemekte fayda var..

xparissx

xparissx

Üye
paylasim icin tesekkur ederiz, guncellemeyi edindim guzel olmus selametle...

venusutarit

venusutarit

Üye
Bende de çıkmıyor sinirlenmek üzereyim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Alt yazılı bi dizi denedim (Flash Forward-Tavsiyede ederim :) ) çalıştıı.. :)

Nokia yavaş yavaş veriyor yeni özellikleri :) .. Hadi bakalım.. Yetmez bize bu.. :)

Fakat, Türkçe karakterler "ş,ü,ö" gibi abuk subuk gözüküyor.. :)...

Acaba sadece bendemi oldu bu ?

Ben beceremedim, göstermedi bende altyazıları telefonda... ? ne iş ? :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir de Nokia DAB Radio güncellemesi gelmiş. Fakat her ülkede desteklenmiyormuş. mynokiablog.com/2011/01/17/nokia-n8-software-update-available-nokia-dab-radio-uk/

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ben de yeni yükledim videolar menusunu açınca telefondan olan videolar listeleniyor ya ismin altında 1.20 sn 91 mb diye yazıyo mesela önceden böyle yazıyor muydu güncellemeyi yüklemeyen arakdaşlar bakarsa :)

aras248

aras248

Üye
ben de yeni yükledim videolar menusunu açınca telefondan olan videolar listeleniyor ya ismin altında 1.20 sn 91 mb diye yazıyo mesela önceden böyle yazıyor muydu güncellemeyi yüklemeyen arakdaşlar bakarsa :)

yazıyor

mc_mfi

Üye
bendede çıkmadı

Uruloki

Uruloki

Üye
bende de çıkmadı ama telden baktın akşam bir daha denerim

zallas

Üye
Bende de çıkmıyor ya çıldırcam. Bir önceki uygulama güncellemesi de çıkmamıştı zaten neyle ilgili olduğunu hatırlayamadım şimdi. Off off

aras248

aras248

Üye
tarihi 1 gün ileri alıp öyle deneyin

mc_mfi

Üye
bu nie çıkmıyo anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

Gerçekten çok iyi oldu

Takipçi Satın Al

Üst Alt