BrahimOkumus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende ekleme yapayım,
Bir ara bende de oldu iyice uyuz olmaya başlamıştım. Kartta Sandisk 64 ultra class 10 falan filan, bu kartta da donma yapıyordu,
Ya class ile alakalı değil, ya da bana hatalı üretim bir kart denk gelmişti.
Her defasında da yazarım kart olayında biraz sıkıntı çektim bazı markalara vs.. tecrübem oldu.
Şu an Team 32GB Class 4 var, çatır çatır çekiyor video şimdilik sıkıntı yok. Tabi sen class 10 da alabilirsin ama bilgin olsun.
Video yu fotoğrafı tel hafızası yapsak da bu sefer hafıza kartının ne esprisi kalır ki ?
Zaten uygulama karta kurulamıyor, zahmet olmazsa Lumia da artık karta adam gibi fotoğraf ve video kaydetsin artık.
Akıllı telefon olmaktan çıkacak bu gidişle, aklı havada cihaz olmaya başladı
video fotoğrafı telefon hafızası yaparsın arada bi bilgisayara bağlar hafıza kartına aktarırsın ya da sadece video çekeceğinde telefon hafızasına al sonra ara sıra bilgisayara bağla karta aktar video çekememekten iyidir heralde alternatif çözüm
Eyvallah mantıklı da neden böyle birşey olsun ki...
O da bir alternatif, hiç çekememekten tabiki iyidir ama sende haklısın bende konuyu açan arkadaşta.
Haksız olan kim biliyor musunuz?
Bu kadar basit bir olayı bile sorunlu olan sistem...
Eyvallah mantıklı da neden böyle birşey olsun ki...
O da bir alternatif, hiç çekememekten tabiki iyidir ama sende haklısın bende konuyu açan arkadaşta.
Haksız olan kim biliyor musunuz?
Bu kadar basit bir olayı bile sorunlu olan sistem...
Bende ekleme yapayım,
Bir ara bende de oldu iyice uyuz olmaya başlamıştım. Kartta Sandisk 64 ultra class 10 falan filan, bu kartta da donma yapıyordu,
Ya class ile alakalı değil, ya da bana hatalı üretim bir kart denk gelmişti.
Her defasında da yazarım kart olayında biraz sıkıntı çektim bazı markalara vs.. tecrübem oldu.
Şu an Team 32GB Class 4 var, çatır çatır çekiyor video şimdilik sıkıntı yok. Tabi sen class 10 da alabilirsin ama bilgin olsun.
Video yu fotoğrafı tel hafızası yapsak da bu sefer hafıza kartının ne esprisi kalır ki ?
Zaten uygulama karta kurulamıyor, zahmet olmazsa Lumia da artık karta adam gibi fotoğraf ve video kaydetsin artık.
Akıllı telefon olmaktan çıkacak bu gidişle, aklı havada cihaz olmaya başladı
az önceki mesajımda sorunun hafıza kartlarından kaynaklandığını belirtmiştim. Bununla ilgili haberin de teknoloji sitelerinde yayınlandığını da belirtmiştim. Buyurun özellikle sahibi olduğunuz Micro sd kart hatalı ve üretici firma da hatayı kabul etmiş bulunuyor.
"The Register adlı İngiliz gazetesi, konuyu SanDisk ekibine aktardı. Firmanın yaptığı araştırmalara göre 32 ve 64 GB'lık Class 10 hafıza kartlarının bazılarında sorun tespit edilmiş. SanDisk, sorun yaşayan kullanıcıların bir an önce destek noktalarına başvurmalarını ve sorunlı kartları, yeni kartlarla değiştirebileceklerini söyledi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?