video izlenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

hançer

hançer

Üye
    Konu Sahibi
video izlenmiyor
arkadaşlar illalah ettim artık sony vaıo laptop kullanıyorum neyse internette video izliyorum abi ya 1 dk lık video 5 sanıye sonra bitiyor ya da ekran yeşill oluyor ayrıca facede dolaşırken sayfa tam yüklenmiyor video sağ tıklayıp donanım hızlandırı kapattım yıne olmadı napsam olmuyor ya tarayıcıylada alakalı değil diğer tarayıcılardada bu var flash playerda güncel ekran kartım nvidia gt 740m

adanalı1

adanalı1

Üye
Ekran kartı driver lerini güncelle kardeşim. Büyük ihtimal ekran kartıyla alakali bir sorun.

• Beğen
Tepkiler: hançer
adanalı1

adanalı1

Üye
Paylaşımlı ekran kartı mi harici mi

• Beğen
hançer

hançer

Üye
    Konu Sahibi
laptopun dahili ekran kartı yanında intel hd grapic 4000 var

adanalı1

adanalı1

Üye
Aynı sorun bendede vardı kardeşim. Driver güncelledim sorun çözüldü. Buda olmadı dersen masaüstüne sağ tık yap özellikler de ekran renk seçeneğini ekran kartının bit ine göre yap kardesim

• Beğen
hançer

hançer

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede vardı kardeşim. Driver güncelledim sorun çözüldü. Buda olmadı dersen masaüstüne sağ tık yap özellikler de ekran renk seçeneğini ekran kartının bit ine göre yap kardesim
ya ben şimdi flash playerı sildim yeniden yükledim video izleyebiliyorum ama yine bozulcak ayrıca nvidianın sitesinden otomatik sürücü güncelle dediğimde flash player tm eklentisi eksik olduğundan olmuyor diyor

adanalı1

adanalı1

Üye
Elle indir sürücüyü öyle kur kardesim

hançer

hançer

Üye
    Konu Sahibi
GeForce 335.23 Driver
Versiyon: 335.23 - WHQL
Tip: Grafik Sürücüsü
Sürüm Tarihi: Mon Mar 10, 2014
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit
Dil: Turkish
Dosya Boyutu: 263.94 MB

Sürüm Ana Özellikler
Desteklenen Ürünler
Ek Bilgiler

İstisnalar:

1. Hybrid Power teknolojisini destekleyen dizüstü bilgisayarları desteklenmez (NVIDIA Optimus teknolojisi desteklenmez).
  2. Şu Sony VAIO dizüstü bilgisayarlar Verde dizüstü bilgisayar programına dahildir: NVIDIA GeForce 310M, GeForce GT 330M, GeForce GT 425M, GeForce GT 520M veya GeForce GT 540M içeren Sony VAIO Serisi. Diğer Sony VAIO dizüstü bilgisayarlar dahil değildir (sürücü desteği için lütfen Sony ile iletişim kurun).
  3. Fujitsu dizüstü bilgisayarlar dahil değildir (Fujitsu Siemens dizüstü bilgisayarlar dahildir).

2 de nediyor benmı yanlış anladımneyseki konuyu halettim sorunun avast antivürüs programından kaynaklandığı teşhis edildi.:bigstar:

ecel54

ecel54

Üye
taratıcıdan video izlerken nvidia ekran kartını kullanmaz intel hd400 i kullanır. hd400 i güncelle

• Beğen
hançer

hançer

Üye
    Konu Sahibi
taratıcıdan video izlerken nvidia ekran kartını kullanmaz intel hd400 i kullanır. hd400 i güncelle
yorumunuz için teşekkür ederim tüm sürücüler güncel problemin avast antivürüs programından kaynaklandığı anlaşıldı kapatınca düzeliyor tekrardan teşekkür ederim:bigstar:

ecel54

ecel54

Üye
yorumunuz için teşekkür ederim tüm sürücüler güncel problemin avast antivürüs programından kaynaklandığı anlaşıldı kapatınca düzeliyor tekrardan teşekkür ederim:bigstar:
:rica:

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt