habbuj Üye kardeş ben yüklüyorum gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyo --------------- Ekleme --------------- kardeş ben yükleyemiyorum sorun veriyoooooooooo
kardeş ben yüklüyorum gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyo --------------- Ekleme --------------- kardeş ben yükleyemiyorum sorun veriyoooooooooo
iyikötüçirkin Üye emğine sağlık kardeş daha denemedim ama güzel programdır büyük ihtimal nete fazla girme ihtimalim yok o yüzden şimdiden teşekkürü borç bildim..
emğine sağlık kardeş daha denemedim ama güzel programdır büyük ihtimal nete fazla girme ihtimalim yok o yüzden şimdiden teşekkürü borç bildim..
Yusuf_EMRE Üye kezban yenge' Alıntı: Çok saçma N73 te zaten video düzenleme var :S Genişletmek için tıkla ... Paylaşılan emeklere saygılı olalım lütfen! SAÇMA OLAN NE? Senin N73'te olabilir ama benim E71'imde yok ve çok işime yarıyor, Nokianın birçoğundada yok video düzenleme programı.
kezban yenge' Alıntı: Çok saçma N73 te zaten video düzenleme var :S Genişletmek için tıkla ... Paylaşılan emeklere saygılı olalım lütfen! SAÇMA OLAN NE? Senin N73'te olabilir ama benim E71'imde yok ve çok işime yarıyor, Nokianın birçoğundada yok video düzenleme programı.
babak0 Üye E63'e önce direk denedim olmadı sonra sertifikaladım da denedim yüklemeye başladı fakat sona gelince Yüklenemiyor uyarısı verdi arkadaşlar
E63'e önce direk denedim olmadı sonra sertifikaladım da denedim yüklemeye başladı fakat sona gelince Yüklenemiyor uyarısı verdi arkadaşlar
Yusuf_EMRE Üye seyfokarizma' Alıntı: nasıl program sertifikası hep geçmişlerimi koyuyorsun Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini bir iki yıl geriye alıp yüklemeyi dene veya telefonu h.a.c.k. yap köklü çözüm olsun
seyfokarizma' Alıntı: nasıl program sertifikası hep geçmişlerimi koyuyorsun Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini bir iki yıl geriye alıp yüklemeyi dene veya telefonu h.a.c.k. yap köklü çözüm olsun