Viber V2.01 (41) S60V5 11.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

demirciler_14

Üye
Arama özelliği de olsa iyiydi.

maximan2008

Üye
arkadaşlar viber yuklemeye calışıyorum,13mblık indirmenin son partını indiriyor ancak kuramıyor.qt yukledim harici ama yinede 1.25mblık bir paket daha indiriyor ne yazıkki kuramıyor.bu son paketin ne oldugunu bilen varmı.yada hangi qt ile bu sorunu çözebilirim.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar viber yuklemeye calışıyorum,13mblık indirmenin son partını indiriyor ancak kuramıyor.qt yukledim harici ama yinede 1.25mblık bir paket daha indiriyor ne yazıkki kuramıyor.bu son paketin ne oldugunu bilen varmı.yada hangi qt ile bu sorunu çözebilirim.

Önce uygulamayı kaldır ve önceden yüklediğin QT Ları sil..
Ekteki dosyaları yüklemeye dene kardeşim Hafıza E ye kurar hata verse bile ok de yarıda bırakma ..
Sonra uygulamayı kur dene ..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

maximan2008

Üye
bu vermiş oldugun paketi indirip kurdum.dediğin gibi bir yerde hata verdi ancak kurulum tamamlandı.ne yazıkki sorun cözülmedi.1.25mb lık ek bir dosya daha indiriyor.bu indirdiği paketi kuramadığı için hata veriyor.nokianın kendi ofwsi ile kurulum yaptığımda kurulum yapılıyor ancak ben cfw kullanıyorum.başka cfw ve başka ofw ler denedim.sadece nokia ofw de kurulum tamamlandı.bu cfw de ne değiştiriyorki kurulumdaki son paket kurulmuyor anlamadım

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
bu vermiş oldugun paketi indirip kurdum.dediğin gibi bir yerde hata verdi ancak kurulum tamamlandı.ne yazıkki sorun cözülmedi.1.25mb lık ek bir dosya daha indiriyor.bu indirdiği paketi kuramadığı için hata veriyor.nokianın kendi ofwsi ile kurulum yaptığımda kurulum yapılıyor ancak ben cfw kullanıyorum.başka cfw ve başka ofw ler denedim.sadece nokia ofw de kurulum tamamlandı.bu cfw de ne değiştiriyorki kurulumdaki son paket kurulmuyor anlamadım
Böyle bir sorun olmaması lazım.
Cfw mi kullanıyorsun yazılım olarak.
Yoksa orjinalmi _?
Şayet orjinal kullanıyorsan.
Güncellemelerden haritayı gülcellemezsen QT yüklenemiyordu.
Birde Haritayı güncelledikden sonra QT yüklemeyi dene istersen.Orjinal kullanıyorsan.
CFW Kullanıyorsan Bazı cfw lerde QT yükleme sorunu oluyor o sorunu çözmen için Yazılımı çıkartan kişiyle çözmeniz lazım.

• Beğen

samet_oz

Üye
nokia 79 için yokmu

batosnokia

Üye
Arama özelliği olmadıktan sona ne özelliği varya whats up varken teşekkğrler pyalşım için

esokmen

esokmen

Üye
paylaşım için teşekkürler

samimm01

samimm01

Üye
sertifika hatası diyor

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası diyor

hackle yada oviden indir o zaman ..

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-547695.html

• Beğen
samimm01

samimm01

Üye
COntact listi görmuyor sizde goruyormu ?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
teşekkürler

ilyasozer

Üye
5800 yüklenemedi hatası veriyo

Üst Alt