Viber aranma ve koordinat bulamama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sauozgur

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
Viber aranma ve koordinat bulamama sorunu
Lumiadaşlarım

- - - Eklendi - - -

Arkadaş o kadar şey yazdım çıkmadı hiç biri:):) lumiadaşlar size iki sorum olacak:hmmm viberda arama yapabiliyorum fakat arandığımda çağrı gözükmüyor ama viberdaki arama geçmişimde arandığım görünüyo bir türlü çözemedim :ah birde here maps girdiğimde zaman konum buluyor fakat koordinatlar yok koordinatlar nerede çıkıyor?? bundan önceki telim n8 de konum bulununca koordinat üstte yazardı işim gereği çok kullandığımdan biraz acil lazım :dry: çözümleri nedir veya alternatif olarak ne yapabilirim:bilmm

sauozgur

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
Gençler hiç böyle sorunları olan olmadı mı yoksa çözüm yok mudur şansımamı küseyim :|

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Viber'daki sorun muhtemelen push bildirimden kaynaklanıyor. Wp konum paylaşımı harita üzerinden desteklenmiyor. Bulunduğun konumu paylaşmak için 2₺ tutarındaki uygulamayı tavsiye ederim.

omerk88

omerk88

Üye
Viber sil yeniden yükle bende de olmuştu aynısı sildim yükledikten sonra düzeldi,
koordinatlar için ottomanın önerdiği program güzel,ama here mapste konumunda görünen yeşil noktaya basılı tuttuğun zaman paylaşma imkanın var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Viber sil yeniden yükle bende de olmuştu aynısı sildim yükledikten sonra düzeldi,
koordinatlar için ottomanın önerdiği program güzel,ama here mapste konumunda görünen yeşil noktaya basılı tuttuğun zaman paylaşma imkanın var

here maps üzerinden sadece sfacebook'ta konum paylaşabiliyorsun, mesajla bildirim yok. yoksa ben mi yanlış biliyorum :hmmm

sauozgur

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ olun gençler dediklerinizi yapıcam ancak konum paylaşma değilde derdim koordinat görebilme here mapste koordinat göremiyorum..bi yere denetime gittiğimde koordinatları lazım oluyor fakat göstermiyor..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
koordinatları belirten bir kaç uygulama vardı şimdi isimleri aklımda degil ama bing maps veriyor olması lazım.

akara2010

akara2010

Üye
Konum bilgileri için GPS Calculator isimli programı kullanabilirsin.

sauozgur

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun öneriler için arkadaşlar:tşk: here mapsin koordinat vermemeside beni çok şaşırttı:kotu:

Üst Alt