mhmdk77
Üye
Sana 2 önerim var.1. si SRS Root link:Halen root yapabilen yok mu nalet olasi google uygulamalarindan kurtulmak istiyorum
Kardeş giofroot yaparken hata ayıklamayı açman ve sahte konumlara izin vermen gerekliİkisinide denedim olmadı. (5.0v de)
Bu telefonun img dosyasini duzenledim su kodunu ekledim tel acildi rootlandi ancak sebeke ve wifi calismadi. Googlenin sacma uygulamalarini sildim temizledim bosda 700 mb civari ram vardi ama dedigim gibi sebeke ve wifi sorunu oldu. Bu telefona ilk rom cikartan kisi iyi yara kaldirir bu isten haberiniz olsun. Halen reklamlarda ciktigi icin halen satiliyor 100 bini gectiler helal olsun ama turk gelistirilerden yardim bekliyoruz. Kolay gelsin
İyi yara kaldirir degil iyi para kaldirir demek istedim
Biliyorum. Yinede rootlanmadı.Kardeş giofroot yaparken hata ayıklamayı açman ve sahte konumlara izin vermen gerekli
evet arkadaşlar sonunda rootladım telefonu nasıl yaptığıma gelince ilk önce pdanet programını forumda yada google da bulup indiriyoruz
yalnız pda yı yüklerken telefonunuz pc ye bağlı olmasın yoksa yükleme yapmıyor yükleme esnasında telefon markaları çıkacak en altta other devices seçin daha sonra bi uyarı daha çıkacak bu yazılım yüklensinmi diye yinede yükleyi seçin programı kurduktan sonra iroot yada kingo rootu indirip kurun gerisi zaten belli ayarlar geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama uyanık kal ve sahte konumları işaretleyin usb ile pcye bağlayın telefonu gördükten sonra root butonu yazar roota basın bekleyin telefon yeniden başlayınca rootlanmış olur fakat çince bir uygulama bunuda link2sd ve supersu uygulamasını indirip link2sd ile supersu yu sistem uygulaması yapın yeniden başlatın ötekini silin gitsin teşekkürü çok görmeyin yapamayan olursa yardımcı olurum
Kingo root ile olmadı. Ama iroot ile bende root ettim. Çok teşekkürler.evet arkadaşlar sonunda rootladım telefonu nasıl yaptığıma gelince ilk önce pdanet programını forumda yada google da bulup indiriyoruz
yalnız pda yı yüklerken telefonunuz pc ye bağlı olmasın yoksa yükleme yapmıyor yükleme esnasında telefon markaları çıkacak en altta other devices seçin daha sonra bi uyarı daha çıkacak bu yazılım yüklensinmi diye yinede yükleyi seçin programı kurduktan sonra iroot yada kingo rootu indirip kurun gerisi zaten belli ayarlar geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama uyanık kal ve sahte konumları işaretleyin usb ile pcye bağlayın telefonu gördükten sonra root butonu yazar roota basın bekleyin telefon yeniden başlayınca rootlanmış olur fakat çince bir uygulama bunuda link2sd ve supersu uygulamasını indirip link2sd ile supersu yu sistem uygulaması yapın yeniden başlatın ötekini silin gitsin teşekkürü çok görmeyin yapamayan olursa yardımcı olurum
arkadaşlar merhaba,
venüs 5 köşeli modelden var bende. telefonu rootladıktan sonra bir system dosyasını sildiğim için açılmamaya başladı. recovery mode ye girebiliyorum. vesteldriver sitesinden yazılımı çektim ancak bu yazılımı telefona nasıl yükleyebilirim? yardımcı olurmusunuz? telefon şuan vestel logosunda kalıyor.
Lucky patcher rootsuz çalışmazHile için roota gerek yokki kardeşim modlu apklar var reklamları lucky patcherla rootsuzda kaldırabilirsin hiç uğraşma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?