a3 2017 6.0.1 A320F ROOT sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

djonier

Üye
    Konu Sahibi
a3 2017 6.0.1 A320F ROOT sorunu
beyler oncelikle selam konu insallah dogru yerdedir. yeni tel aldim ancak butun root anlatimlarini yaptim tel odinde hata veriyor root u nede cwm yi yuklemiyor fail hatasi veriyor. nerdeyse xda dakillerin hepsini denedim sonuc ayni bu teli nasil rootlicam bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ve bu arada cogunu denedim odinden yukenirken hata veriyor ancak bunu cogu kisi sorunsiz sekilde yuklemis acaba bi ayarmi yapmamiz gerekiyor yardim bekliyorum
 


Sıgsauer

Sıgsauer

Üye
Cihazın android sürümü ne? Aldığınız hatalar odin sürümünden kaynaklanabilir. Ayrıca doğru dosyaları indirdiğinize emin misiniz?
 

djonier

Üye
    Konu Sahibi
Surum 6.0.1 odin surumlerinin cogunu denedim. Dosyalarin cogunu denedim ancak hata aliyorum. Yukleniyor Islem bitince FAIL hatasi aliyorum. Simdiye kadar rootsuz tel kullanmadim. Bu konularda kisisel olarak yeterli bilgim var ancak ne yaptiysam rootlamayi basaramadim.
 
Sıgsauer

Sıgsauer

Üye
Exynos İşlemci Kullandığı İçin Hata Alabilirsiniz. Ayrıca Oem Kilidini Root Yapmadan Önce Geliştirici Seçeneklerinden Devre Dışı Bırakmanız Lazım. Açık OIarak Gelir. Ayrıca USB Hata Ayıklama Modunu da Etkinleştirin. Genelde Unutulan Bir Konu.
Bu Başlığı ve Dosyaları Denediniz Mi?
 

djonier

Üye
    Konu Sahibi
Verdigin link dahil cogunu denedim ancak oem kilidini bilmiyordum birde oyle deniyeyim insallah olur.
Oem kilidi kapali acik degilmis simdi baktim
 
Sıgsauer

Sıgsauer

Üye
Ne Oldu Halledebildiniz Mi?
 
prince14

prince14

Üye
Selamun aleykum aynı sorunu bende yaşıyorum fail hatası veriyor .tar uzantılı ne kadar sürüm varsa denedim ayarlarınıda yaptım hali hazırla elinizde bir link varsa verebilirmisiniz.
Not: A320F 2017 sürümü olacak.
 

djonier

Üye
    Konu Sahibi
Beyler root yaparsaniz nasil oluyorsa sarj daha kisa surede bitiyor. Orjinal rom dan sasmayin bence. Root atinca sarj omru kisaliyor hemde yuzde 30-40 arasinda bilginiz olsun
 


Üst Alt