Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen BuluşmalarVeee Beklenilen Buluşma (Necmati - !!Burak!! )
Sponsorlu Bağlantılar
Necmati
Üye
Konu Sahibi
heee oo sence koyammı
canturgay
Üye
gençler niye önceden haber vermiyorsunuz belki gelecek olan vardır başka...burak kardeşimide görmüş oldum buarada, güzel eğlenceli bi buluşma olmuş videodan belli ... daha nice buluşmalara
gençler niye önceden haber vermiyorsunuz belki gelecek olan vardır başka...burak kardeşimide görmüş oldum buarada, güzel eğlenceli bi buluşma olmuş videodan belli ... daha nice buluşmalara
bende gelirdim okey mokey oynardık 4 kişi en azından ...aslına bakarsanız şimdi bi daha baktımda o kadarda eğlenceli geçmemiş, bizde gelseydik olacakmış bak
zaza
Üye
şu tiplere bak ya sanki sokaktan topluyoruz
orgda çalıyor artık nasıl çalıyorsa
DiaBLoS
Admin
Buluşma muhakkak güzel geçmiştir .. Teşekkürler yeğenler ..
Askerden sonra muhakkak bir buluşma organize edeceğim değerli arkadaşlar . Masraflar benden olacak ..
zaza
Üye
DiaBLoS™;3093007' Alıntı:
Buluşma muhakkak güzel geçmiştir .. Teşekkürler yeğenler ..
Askerden sonra muhakkak bir buluşma organize edeceğim değerli arkadaşlar . Masraflar benden olacak ..
iyiki
zamanında yapmıştım halada yapıyorum ama almıyorlar adminliğimi
çok zor sürekli burada olman lazım tamam onu geç ufak bir yanlışta çocuğun hakkını yemekte var
Burak
Üye
teşekkürler
off süper olucak. bütün masraflar senden olduguna göre en az 6 lahmacun yerim ona göre he