[alikan]
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sonrasında kendimi de yere atacaktım
[alikan];3153625' Alıntı:Yazdığından bişey anlamadım la bendeki de aynı demişin sonra yok demişin karar ver aynı olan ne
He bu benim telefon az önce çektim resmi elimden düştü sonrasında sadece bu dikkatimi çekti başka bişey yok telefonda
[alikan];3153632' Alıntı:Yok la benim telefon W-Silver dikkat etmedin sanırım. Koyu renkli değil heçte sefmiyorum koyu N8'iHiç göstermiyor telefon kendini koyu renkte bence ama neyse polemik yaratmayalm yine ^^ Bir resim daha bırakıyorum buda karanlıkta ki hali, ayrıca bir arkadaş konu açmıştı gümüş N8 lerin menü tuşu gece karanlıkta aşırı parlıyo göz alıyo diye bu resimde karanlıkta çekilde menu tuşunun gece çıkardığı ışık şiddetine dikkat edebilirler. Bence hiç göz almıyor dimi
knka bu tel kimn para b*k haa dusur duusur yenisni al
[alikan];3153641' Alıntı:La şu türkçeyi katletme kısaltma yapma ki anlayayım dediğinden
Nasıl düştüğüne gelirsek kulağımda konuşuyodum elimden kaydı tutayım derken hepten havalara uçtu, telefonada paraşüt koymayı unutmuş Nokia küt diye çakıldıben telefonda kılıf kullanmayı seven biri değilim ama artık düşünmeye başladım
hiçbir yapıştırıcıyı bulaştırma, nasıl bir sonuç alacağını bilmiyorsun, çok farklı kimyasal tepkimeler çıkabiliyor ortaya, daha beter edebilirsin.
veterinaurius ne biçim kedidir o ve bencede haklısın direk kılıf al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?