Veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hayrola :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Aslında haklısın Daha önce çok düşündüm ben bunu. Forumu ayakta tutanlar üyeler parayı kazanan Adminler :hmmm yalnız güzel arkadaşlıklar kazandım buradan ben. Ayrıca Hoş sohbetlerde oluyor. Sırf onlar için kalınır. Ama kimse darılmasın yeni gelenler eskileri aratıyor

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
Aslında haklısın Daha önce çok düşündüm ben bunu. Forumu ayakta tutanlar üyeler parayı kazanan Adminler :hmmm yalnız güzel arkadaşlıklar kazandım buradan ben. Ayrıca Hoş sohbetlerde oluyor. Sırf onlar için kalınır. Ama kimse darılmasın yeni gelenler eskileri aratıyor
:evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Maxicep ailesinin üyeleri, kendisini bu ortamın bir ferdi olarak gören arkadaşlar güzel cevaplar yazmışlar. İnternette hiç bir site reklam gelirleri olmadan ayakta kalamaz. Youtube'da izlediğiniz müziklerde bile yükleme yapan kullanıcı sizlere reklam gösterimi uyguluyor. Bu şekilde bir düşünceye sahip olmak interneti hiç kullanmamayı gerektirir.

Forum kuralları gereği "ben gidiyorum" "ben giderim" " ha gittim ha gidecem" "bak giderim" tarzı konular açmak yasaktır. Lütfen tekrarlamamaya özen gösteriniz.

Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt