• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

..Ve sonunda 3D Boyutlu Resim Çeken Dİjital Fotoğraf Makinası Türkiye'de!

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
..Ve sonunda 3D Boyutlu Resim Çeken Dİjital Fotoğraf Makinası Türkiye'de!
..Çıktı çıkacak derken çıkmıştı ve dikkatleri üzerine çekmişti FUJIFILM 3D w1 3 Boyutlu fotoğraf çekebilen dijital makinasıyla ve sonunda beklenen oldu işte o süper makina artık Türkiyede!

..Fiyatı çoğu profesyonel makinadan (SLR) yüksek olmasına rağmen almayı düşünün düşünmeyin ama 1 kez olsun denemenizi tavsiye ediyorum..

..Bu süper makinayı daha yakından incelemek ve satın almak isterseniz TEKNOSA sizleri bekliyor..

...3D Boyutlu fotoğraf çekmenin yanında dilerseniz diğer ana özelliklerinide belirteyim.

10 Megapixsel
3x optik zoom
5x digital zoom
lithium-ion batarya
SD hafıza kartı

Fiyat: 1.799 TL

• Beğen
Tepkiler: anl_tr, ● aLuvi ● ve ภคŦเz

cellllo

Üye
pekte alışıla geldik bi fotograf şekli değil bence tutmaz...tutar ama geliştirmeleri gerek...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok para be herkes alamaz

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Güzel Makina Ama Şu An İçin Fiyatı Biraz Yüksek.

rapman

rapman

Üye
fotoğrafları çekerken yada fotoğrafara bakarken real 3D gözlük lazım dimi ?

arslansem

arslansem

Üye
Çok pahalı yahu :hmmm zaman geçsin çeşit artsın bakarız :D Duruşu da çok güzel ayrıca ;)

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fotoğrafları çekerken yada fotoğrafara bakarken real 3D gözlük lazım dimi ?

benim bildiğim kadarıyla 3D gözlük gerekmiyor. ayrıca satılan 3D destekli dijital çerçevesiyle resimleri gözlüksüz olarak 3 Boyutlu olarak görmek mümkün..

Aziz™

Üye
o kadarda gerekli bir cihaz değil.hem çok pahalı.sadece iki kamera hoş bir estetiksel görüntü kazandırmış

rapman

rapman

Üye
benim bildiğim kadarıyla 3D gözlük gerekmiyor. ayrıca satılan 3D destekli dijital çerçevesiyle resimleri gözlüksüz olarak 3 Boyutlu olarak görmek mümkün..
öyle daha çok daha güzel olur :oke:

--------------- Ekleme ---------------

o kadarda gerekli bir cihaz değil.hem çok pahalı.sadece iki kamera hoş bir estetiksel görüntü kazandırmış
evet 2 tane kamera çok güzel olmuş.sağdan soldan çekiyor birleştiriyor 3D yapıyor harika birşey :ehe

● aLuvi ●

Üye
Hmm fiyat beni gerçekten üzdü ama 3D fotoğraf makinesi olması güzel bir haber oldu
Paylaşım için teşekkürler ..

'Davut

'Davut

Üye
3 boyutlu süper olur ama bu fiyata kimse almaz alamaz....:)

cuneytt1

cuneytt1

Üye
daha detaylı fotograf yok mu öyle daha iyi olurdu!!!! Olayı daha net belli eden...

OğuzcanAbi

Üye
fiyatı çok yüksek

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
makinada fiyatda çok güzel. Bu kadar pahalı yapmaya ne gerek var :ehe
3D yeni moda oldu artık her yerde 3D :hmmm paylaşım için teşekkürler

● aLuvi ●

Üye
3 boyutlu süper olur ama bu fiyata kimse almaz alamaz....:)

Hiç belli olmaz zengin olan alır fakir olan alamaz
baksana adamlar ev fiyatından daha fazla televizyon alıyorlar , televizyonda dev gibi

'Davut

'Davut

Üye
● aLuvi ●;2383849' Alıntı:
Hiç belli olmaz zengin olan alır fakir olan alamaz
baksana adamlar ev fiyatından daha fazla televizyon alıyorlar , televizyonda dev gibi

Onlar özel üretim...Böyle seri üretim olacak değil ki orta gelirli kişide almaz...:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
3D bir cihaz içn fiyat normal çünkü şuan için rakibi yok.
Bilgi için Teşekkürler...

Üst Alt