elive
Emekli Yönetici
Sony DSC-W320 Dijital Fotoğraf Makinası
Sony firmasının son dönem çıkardığı yeni dijital fotoğraf makinalarından W320...
-Üründe 14 MP çözünürlüğe yer verilmiş, çok büyük boyutlarda baskı almanız mümkün...
-26 MM geniş açı objektifi sayesinde etkileyici ve rahat resimler çekmeniz mümkün...
-Gülümseme,Yüz tanıma özellikleri yine göz ardı edilmemiş...
-4x optik zoom yakınlaştırmada bu tarz cihazlar için oldukça tatminkar...
-Carl-Zeiss lens ile gerçekten çok kaliteli sonuçlar elde ediyorsunuz...
-VGA çözünürlükte sesli video çekebilirsiniz ama çok fazla başarılı olduğu söylenemez...
-Kasa yapısı olarak bir önceki seriye (w2xx) nazaran biraz daha ince bir kasa yapısı görüyoruz ve bazı zaman kasa kaplaması insanda biraz basit bir his uyandırıyor.
-Cihazın ortalama piyasa fiyatını 400 Tl olarak düşünürsek bu özelliklerde güzel bir ürün diyebilir, ve sizlere önerebilirim.
-Cihaza ben 10 üzerinden 7 veriyorum..
-Ayrıca bu cihazın daha geniş ekranlısını 3.0" düşünenlere W330,
HD Video ve Panaromik özellikte isteyenlere W350 modelini önerebilirim..
Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz olursa bu başlık altından cevaplamaya çalışabilirim..
Teşekkürler... elive!
Sony firmasının son dönem çıkardığı yeni dijital fotoğraf makinalarından W320...
-Üründe 14 MP çözünürlüğe yer verilmiş, çok büyük boyutlarda baskı almanız mümkün...
-26 MM geniş açı objektifi sayesinde etkileyici ve rahat resimler çekmeniz mümkün...
-Gülümseme,Yüz tanıma özellikleri yine göz ardı edilmemiş...
-4x optik zoom yakınlaştırmada bu tarz cihazlar için oldukça tatminkar...
-Carl-Zeiss lens ile gerçekten çok kaliteli sonuçlar elde ediyorsunuz...
-VGA çözünürlükte sesli video çekebilirsiniz ama çok fazla başarılı olduğu söylenemez...
-Kasa yapısı olarak bir önceki seriye (w2xx) nazaran biraz daha ince bir kasa yapısı görüyoruz ve bazı zaman kasa kaplaması insanda biraz basit bir his uyandırıyor.
-Cihazın ortalama piyasa fiyatını 400 Tl olarak düşünürsek bu özelliklerde güzel bir ürün diyebilir, ve sizlere önerebilirim.
-Cihaza ben 10 üzerinden 7 veriyorum..
-Ayrıca bu cihazın daha geniş ekranlısını 3.0" düşünenlere W330,
HD Video ve Panaromik özellikte isteyenlere W350 modelini önerebilirim..
Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz olursa bu başlık altından cevaplamaya çalışabilirim..
Teşekkürler... elive!