Tahmin:
1316 = 13'ünde Telefonlar için, 16'sında masaüstü PC'ler için![]()
Çok karışık ortalık çok. Bunlar hep Joe'nun başının altından çıkıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google playdeki gibi yapmışlar.daha önce yoktu herhaldeEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bugün beklemeyelim. Dün Denim verdiler oyalanalım diye bugün Windows 10 gelmez. Pazartesi veya Salı gününe odaklanalım daha erken gelirse bonus olsun![]()
O değilde ben nereye takıldıysam bugün Cuma zannediyorum, o yüzden de bugün gelir kesin diyorumSalı'ya kalmaz.
Bu akşam, yarın akşam veya en geç Pazartesi akşamı.
O değilde ben nereye takıldıysam bugün Cuma zannediyorum, o yüzden de bugün gelir kesin diyorum
Sent my Lumia 930 using Windows 10 Phone

Şeytan ayrıntıda gizli![]()
sen söyleyince uyandım abi. 
Sen böyle inanıyorsan abi bugün kesin gelirAn itibariyle Windows Insider blogda herhangi bir hareket yok. Windows Insider yeni yapı yok diyor başka bir şey demiyor. PfD ile güncelleme kontrolü de hiç bir şey söylemedi.

An itibariyle Windows Insider blogda herhangi bir hareket yok. Windows Insider yeni yapı yok diyor başka bir şey demiyor. PfD ile güncelleme kontrolü de hiç bir şey söylemedi.
Ya bu insider'i anlatacak bir konu yaparmısınız? Ms üyeliğini giriyorum geri atıyor.Yani en azından geri atması mı doğru yoksa bende mi sorun var? (geri derken no build yazıyor üstte alttada tekrar ms üyeliğini girebilmem için seçenek veriyor )
Orada şu an sabah saat 5. bırakın uyusun adamAbi Gabriel uyumuş herhalde 5 saattir ses yok. Uyandıktan sonra hareketlilik başlar gibiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son tweetini oranın saatine göre gece 12'yi geçtiğinde atmış. Yani adam uyku dışında kalan saatlerini çalışarak geçiriyor bir kaç gündür.Abi Gabriel uyumuş herhalde 5 saattir ses yok. Uyandıktan sonra hareketlilik başlar gibiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız