emz
Üye
Abi benim konuya bir bakar misin? Mavi ekran sorununa. Hard reset te atamadim. Yardimci olursan sevinirimMasaüstü için bugün bir güncelleme geldi ama![]()

Abi benim konuya bir bakar misin? Mavi ekran sorununa. Hard reset te atamadim. Yardimci olursan sevinirimMasaüstü için bugün bir güncelleme geldi ama![]()

Julian takviminde 1316 yılının ilk günü Perşembe. Bu da mı tesadüfŞu olabilir , gelebilir diye gereksiz gizem yaparak bitirdikleri cümleleri kurduklarında kendilerini daha havalı mı hissediyorlar nedir
Abi ben daha öncede söylemiştim ama içimden bir his 13 ve 16 nın ayrı ayrı değil de 1316 olarak birşeyi ifade ettiğini söylüyor![]()

Julian takviminde 1316 yılının ilk günü Perşembe. Bu da mı tesadüf![]()
Gabe Aul'da etiketlenmiş tweet'de Masaüstü için bugün bir güncelleme geldi ama![]()

7 veya 8'de olabilir.6saat kaldı güncellemeye![]()
Peki ben ne yapayım ? 2008'den beri üyeyim daha bir tane yoklamaya denk gelemedimŞu yoklamalar da hep ben yokken alınıyor![]()

benAbi bu nedir yaa, Forum çıldırmış.Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz.
Diğer yandan 13 rakamı ve Cuma onlar için saçma bir batıl inanç, ancak İslamda 13 güzel bir rakamdır. Hele ki Cuma, en hayırlı gündür. Her türlü biz kazançlıyız.
O - Bu değil de benim merak ettiğim asıl konu, Yenilmezler Gurubu (wp10 yüklemeyeceğiz diyenler), ne kadar dayanacaklar ve aralarından kaç kişi 180 derece dönüp yükleyecekler.![]()

Şu anda konuyu okuyanlar: 32 (Üye: 22, Misafir: 10)
muratalperr55 ,
Mr.H ,
dgnert ,
Aybin.Kilic ,
og1907 ,
dakamon ,
zaakaan ,
Kelv1n ,
kayahan35 ,
ceza87 ,
Emre aktaş ,
Basteryus ,
kamuraN021 ,
umutyolculuk ,
papakudioflu ,
habbuj ,
dücane ,
ArMaGeDdOn_87
@ErturkSahin
@Aytaç-01
Hatırınız kalmasın arkadaşlar![]()
Peki ben ne yapayım ? 2008'den beri üyeyim daha bir tane yoklamaya denk gelemedim![]()