Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz. 

Abi bu nedir yaa, Forum çıldırmış.Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz.
Diğer yandan 13 rakamı ve Cuma onlar için saçma bir batıl inanç, ancak İslamda 13 güzel bir rakamdır. Hele ki Cuma, en hayırlı gündür. Her türlü biz kazançlıyız.
O - Bu değil de benim merak ettiğim asıl konu, Yenilmezler Gurubu (wp10 yüklemeyeceğiz diyenler), ne kadar dayanacaklar ve aralarından kaç kişi 180 derece dönüp yükleyecekler.![]()

Hayla no build ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1316 mevzusunu tam takip edemedim ama 13ü video yayınlanıp 16sı güncelleme gelme ihtimali olamaz mı?
Aslında biz onları boşuna bekliyoruz bu kadar matematikçi filozof mühendis toplanmışken kendi işletim sistemimizi yapardıkAbi bu nedir yaa, Forum çıldırmış.Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz.
Diğer yandan 13 rakamı ve Cuma onlar için saçma bir batıl inanç, ancak İslamda 13 güzel bir rakamdır. Hele ki Cuma, en hayırlı gündür. Her türlü biz kazançlıyız.
O - Bu değil de benim merak ettiğim asıl konu, Yenilmezler Gurubu (wp10 yüklemeyeceğiz diyenler), ne kadar dayanacaklar ve aralarından kaç kişi 180 derece dönüp yükleyecekler.![]()
8.15.12495.44 olacağı iddia ediliyordu.Yok bence 1316 bütün olarak birşeyi ifade ediyor . @Mr.H En son sızan ekran görüntülerinde 1428 di sürüm numarası ama yayınlanacak w10 sürüm numarası olma ihtimali nedir ?
Hayla no build ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rudy Huyn matematiğin nirvanasına ulaştı.
So just to check : 01/01 GMT + 1316 hours == 02/24/2015 12:00pm PST. Almost sure it's that

Özgür gençler dedin bizde bekliyoruz amaTom Warren da benim sabah söylediğim şeyi söylemiş: Windows Insider'da sürekli "yenile" yapma zamanı...
Kısa Özet: "Insider'a çullanma vakti"
Akşama parmakları yağlayın gençler![]()

Tom Warren ve Windows Phone Lover sayfası bugğn gelebilir diyor![]()

Tom Warren ve Windows Phone Lover sayfası bugğn gelebilir diyor![]()

Tahmin:
1316 = 13'ünde Telefonlar için, 16'sında masaüstü PC'ler için![]()

Masaüstü için bugün bir güncelleme geldi amaTahmin:
1316 = 13'ünde Telefonlar için, 16'sında masaüstü PC'ler için![]()