Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Hayla no build ama

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi bu nedir yaa, Forum çıldırmış. :D Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz.
Diğer yandan 13 rakamı ve Cuma onlar için saçma bir batıl inanç, ancak İslamda 13 güzel bir rakamdır. Hele ki Cuma, en hayırlı gündür. Her türlü biz kazançlıyız.
O - Bu değil de benim merak ettiğim asıl konu, Yenilmezler Gurubu (wp10 yüklemeyeceğiz diyenler), ne kadar dayanacaklar ve aralarından kaç kişi 180 derece dönüp yükleyecekler. :kop::bleh::zong::kop2:

• Beğen
Tepkiler: ceza87, wpfurkan, saynesim ve 2 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Kaç gündür her sabah uyanır uyanmaz maxicepe giriyorum konuya dalıyorum direkt ama hala yok

• Beğen
Tepkiler: emz
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Abi bu nedir yaa, Forum çıldırmış. :D Bir yanda dedektifler, bir yanda matematik profesörleri, diğer yanda yazılım mühendisleri, bilim adamları, sanatçılar toplanmış sırları bilinmeyenleri çözüyoruz.
Diğer yandan 13 rakamı ve Cuma onlar için saçma bir batıl inanç, ancak İslamda 13 güzel bir rakamdır. Hele ki Cuma, en hayırlı gündür. Her türlü biz kazançlıyız.
O - Bu değil de benim merak ettiğim asıl konu, Yenilmezler Gurubu (wp10 yüklemeyeceğiz diyenler), ne kadar dayanacaklar ve aralarından kaç kişi 180 derece dönüp yükleyecekler. :kop::bleh::zong::kop2:

Yenilmezler ismi tam olmuş yalnız :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hayla no build ama

Bu adam da gerilim , heyecan yaratmaktan başka bir işe yaramıyor . Bende de no build . Tweet'i 25 dk önce atmış . Allahtan atar atmaz görmedim 25 dk boyunca her dakikada bir kere insider'a girip çıkardım bunun yüzünden :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Peocawe

Peocawe

Üye
1316 mevzusunu tam takip edemedim ama 13ü video yayınlanıp 16sı güncelleme gelme ihtimali olamaz mı?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1316 mevzusunu tam takip edemedim ama 13ü video yayınlanıp 16sı güncelleme gelme ihtimali olamaz mı?

Yok bence 1316 bütün olarak birşeyi ifade ediyor . @Mr.H En son sızan ekran görüntülerinde 1428'di sürüm numarası ama 1316'nın yayınlanacak w10 sürüm numarası olma ihtimali nedir ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Aslında biz onları boşuna bekliyoruz bu kadar matematikçi filozof mühendis toplanmışken kendi işletim sistemimizi yapardık

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, ceza87 ve suyunsesi
Bay H

Bay H

Üye
Yok bence 1316 bütün olarak birşeyi ifade ediyor . @Mr.H En son sızan ekran görüntülerinde 1428 di sürüm numarası ama yayınlanacak w10 sürüm numarası olma ihtimali nedir ?
8.15.12495.44 olacağı iddia ediliyordu.

Nawzil de bunun .44 olmayan versiyonunu söylemişti zaten.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hayla no build ama

Tom Warren da benim sabah söylediğim şeyi söylemiş: Windows Insider'da sürekli "yenile" yapma zamanı...
Kısa Özet: "Insider'a çullanma vakti"

Akşama parmakları yağlayın gençler :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: habbuj ve ErturkSahin
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
So just to check : 01/01 GMT + 1316 hours == 02/24/2015 12:00pm PST. Almost sure it's that
Bir cevapta Rudy abimizden :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Rudy Huyn matematiğin nirvanasına ulaştı.

So just to check : 01/01 GMT + 1316 hours == 02/24/2015 12:00pm PST. Almost sure it's that

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Rudy Huyn matematiğin nirvanasına ulaştı.

Umarım doğru değildir . Doğruysa 12 gün daha bekliycez demektir :bangin:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tom Warren da benim sabah söylediğim şeyi söylemiş: Windows Insider'da sürekli "yenile" yapma zamanı...
Kısa Özet: "Insider'a çullanma vakti"

Akşama parmakları yağlayın gençler :kıskıs:
Özgür gençler dedin bizde bekliyoruz ama:)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Tom Warren ve Windows Phone Lover sayfası bugğn gelebilir diyor :eller:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tom Warren ve Windows Phone Lover sayfası bugğn gelebilir diyor :eller:

Şu olabilir , gelebilir diye gereksiz gizem yaparak bitirdikleri cümleleri kurduklarında kendilerini daha havalı mı hissediyorlar nedir :angry:
Tahmin:
1316 = 13'ünde Telefonlar için, 16'sında masaüstü PC'ler için :hmmm

Abi ben daha öncede söylemiştim ama içimden bir his 13 ve 16 nın ayrı ayrı değil de 1316 olarak birşeyi ifade ettiğini söylüyor :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Sherlock gibi yaklaşmışız olaya forumca :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt