Rainesto
Üye
Bir kaç sayfa önce demiştim bugün 15:00 gibi gelecek bazı modellere,kaynak sormayın içime doğdu
bundan iyi kaynak
Try again
Bir kaç sayfa önce demiştim bugün 15:00 gibi gelecek bazı modellere,kaynak sormayın içime doğdu
bundan iyi kaynak
Bana da hiç hata vermedi. Bi yerde yanlış mı yapıyoruz acabaŞu uygulama bir bana hata vermedi.
O Çocuk Maxicepten görüyor, Ms Çalışanları beta W10 kullanıyorlar. O çocuk aklından geçiriyor, "benimde bir WP telefonum olsa, benimde bir Wp10 betam olsa, Microsoft bize niye vermiyorsun" diyor, BİZDE NİYE YOK" diyor.![]()
O hata bence arkadaşlardan kaynaklanıyorŞu uygulama bir bana hata vermedi.

925 i bırakmam nedeniyle artık maalesef wp kullanmıyorum.
Ya ben kendimi banlatıcam ya yoksa gözüm hep wp forumunda ve yenilikleri görünce içim cız ediyor bir garip oluyor

sanırım bu 930Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün yarın diye diye şubatın sonuna gelir herhalde
E şimdi adamlar olmayan telefonları o listeye nasıl eklesin. Olanı eklemişler daha doğrusu olan bütün telefonları neredeyse test etmeye çalışmışlar.
Dosya yöneticisi gelecek demiştim ( Bugünün şerefine WP10 Tahmin Yarışması [25 TL Microsoft Gift Card Ödüllü] | Sayfa 2 - MaxiCep )Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız