video niye şimdi çıksın ki ? yazın falan çıkar anca resmi çıkış ile birlikte

Windows'un ön izlemesi Apple'ın kararlı sürümünden iyi çalışıyor :PFazla kasmayın illaki gelir gelsin de sağlam gelsin gelince bizi çileden çıkarmazsa problem değil 8.1 gayet güzel iş görüyor 10 da gelirse hava atarız
Windows'un ön izlemesi Apple'ın kararlı sürümünden iyi çalışıyor :P
İsim ve mağazaCiddimisin eğer öyleyse neden iphone kullanıyorlar aklım almıyor ne fazlası var o cihazın hep sorguluyorum

Resmi olmayan ilk liste;
Lumia 735
Lumia 830
Lumia 920
Lumia 925
Lumia 1020
Lumia 1520
Lumia 930
Lumia Icon
Lumia 635 / Lumia 630
HTC One M8

Reklam çok önemli bir avantajCiddimisin eğer öyleyse neden iphone kullanıyorlar aklım almıyor ne fazlası var o cihazın hep sorguluyorum
Eğer 525 almazsa çok sağlam söverim burada![]()
Eğer ikinci üçüncüye kalırsak kim bilir ne zaman gelirBu beni üzdü
![]()
Windows'un ön izlemesi Apple'ın kararlı sürümünden iyi çalışıyor :P
O liste resmi değil.
Sadece bir kaynağın verdiği bilgilere göre hazırlanmış.
Söylenenlere göre testler genel olarak bu cihazlar üzerinde yapılmış.
Güncelleme yayınlandığında söz konusu listedeki cihaz sayısı azalabilir ya da artabilirmiş.

Ciddi olamazsınız
özgür abi aslında microsoft kendisi açıklama yada bilgi verse daha iyi olur çünkü diğer kaynakların verdiği bilgiler kullanıcıları ister istemez yanlış şeylere sürükleyebiliyorO liste resmi değil.
Sadece bir kaynağın verdiği bilgilere göre hazırlanmış.
Söylenenlere göre testler genel olarak bu cihazlar üzerinde yapılmış.
Güncelleme yayınlandığında söz konusu listedeki cihaz sayısı azalabilir ya da artabilirmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Betasından daha iyi.
Sadece hatalı olup olmamasına göre karşılaştırmış. Sonuçta ikisini de kullanmış biri.Ne yani bunu yazmış olması birşey ifade etmez ki iki işletim sistemi karşılaştırmak çok zordur bu yüzden böyle bir yargıya varılması da o denli zordur.
Sadece hatalı olup olmamasına göre karşılaştırmış. Sonuçta ikisini de kullanmış biri.