Emre
Üye
2-5 Mart Arası N9 tasarımlı amiraller geliyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.
2-5 Mart Arası N9 tasarımlı amiraller geliyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.
Yani ? MS tasarım mı çaldı ?2-5 Mart Arası N9 tasarımlı amiraller geliyor.
onun malı çalmasına gerek yok.Yani ? MS tasarım mı çaldı ?
Onun malı derken?N9 Nokıa'ın telefonu,ms nokıanın fabrikasını satın aldı diye eski telefonları onun olmuyor.onun malı çalmasına gerek yok.
Onun malı derken?N9 Nokıa'ın telefonu,ms nokıanın fabrikasını satın aldı diye eski telefonları onun olmuyor.

Benim anlamadığım bu HTC M8 wp nerde? Yeterince ses getirecek bi cihaz değil miydi? Android sürümü gayet ses getirdi.Şöyle w10 lu ses getirecek 1-2çok sağlam cihaz..ondan sonra ise orta ve alt seviye şart
Meltemi Os,Here,PureView,Z Launcher bunlar Nokia aittir meego Microsoftun değil Intel ve nokianındır 2016'nın Nisan Ayına kadar kendi markasını telefonunda kullanamaz bu engel bir durum değil kendi üretir arkasına jolla yazabilir akıllı saat tablet vs.Ben tüm cihazları ona devretti diye biliyorum. O nedenle meego ve symbian sistemlerinin fişi çekildi. Hepsi devredildi ve tamamı artık ms olarak geçiyor. Ayrıca patentlerin kullanım hakları da devredildi. Ancak bu geçici. Ama eski Nokia cihazlarda artık ms diye geçecek diye biliyorum. Ne de olsa ms sadece lumiaları almadı. Nokia cihazlarını aldı![]()
meego'nun ismi değişti ve tizen oldu samsung ve intele ait ilk önce bunu anla artık. Here microsoft'a geçti o bilgin de yanlış. Pureview'i görücez yeni telefonlarla.Meltemi Os,Here,PureView,Z Launcher bunlar Nokia aittir meego Microsoftun değil Intel ve nokianındır 2016'nın Nisan Ayına kadar kendi markasını telefonunda kullanamaz bu engel bir durum değil kendi üretir arkasına jolla yazabilir akıllı saat tablet vs.
meego'nun ismi değişti ve tizen oldu samsung ve intele ait ilk önce bunu anla artık. Here microsoft'a geçti o bilgin de yanlış. Pureview'i görücez yeni telefonlarla.
Ama diğerlerini bilmiyorum 
Dostum üzgünüm ama here tamamen Nokia olup sadece kullanım hakları 10 yıl boyunca ücretsiz olacak şekilde anlaşıldıAma diğerlerini bilmiyorum
![]()

İnşallah yan uygulamalara gerek kalmaksızın hava durumu face bildirimleri vs gibi şeyler olur, en çok istediğim kilit ekranında namaz vakitlerini görebilmekGabriel Aul Twitter'da kilit ekranı için yakında bazı yeni özellikler getireceklerini belirtti. Fakat bu özellikler Windows 10 Mobile yapısında etkinleştirildiğinde hakkında daha fazla konuşacağız demiş.

O zaman öncelikle bu kilit ekranını göremicez bi süre kulandıktan sonra yeni bir güncelleme ile verecekler diye anladım ben.Gabriel Aul Twitter'da kilit ekranı için yakında bazı yeni özellikler getireceklerini belirtti. Fakat bu özellikler Windows 10 Mobile yapısında etkinleştirildiğinde hakkında daha fazla konuşacağız demiş.
Muhtemelen o şekilde olacak. Daha doğrusu kullanacağımız ilk yapı ham olacak güncellemelerle yenilikler eklenecek sürekli.O zaman öncelikle bu kilit ekranını göremicez bi süre kulandıktan sonra yeni bir güncelleme ile verecekler diye anladım ben.