Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Ali abı susma hakkını kullanıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bugün de yalan oldu

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda.... bana kısaca özetlermisiniz şimdi beklenen bu güncelleme ile ne değişiklik bizleri bekliyor malum 1020 vardı bende lg g3 ile takas ettim ve şimdi ise tekrar lm 930 ile takasa girmeyi planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda.... bana kısaca özetlermisiniz şimdi beklenen bu güncelleme ile ne değişiklik bizleri bekliyor malum 1020 vardı bende lg g3 ile takas ettim ve şimdi ise tekrar lm 930 ile takasa girmeyi planlıyorum
Bu arada aramıza tekrar hoşgeldin..tam olarak kimse bilmiyor seni önce ilk sayfaya alalımVe nihayet Windows 10 sahnede! - MaxiCep
16.02.2015 Pazartesi :tebessüm:
Özgür bu tarihi onlarla beraber mi kararlaştırdınız.....demeden edemeyeceğim:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: saynesim ve Sensation
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Haziranda çıkarmayı düşünüyorlarmış.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ali abinin yanlışı yok gelebileceğini söyledi. Microsoft bize adrenalin yaptırmayı seviyor. :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Final haziranda baya iyi bence

dakamon

dakamon

Üye
Haziranda çıkarmayı düşünüyorlarmış.
Ağustosa da sarkabilir. Belli olmaz bunların işi. Eğer haziranda win10 pc gelirse ağustosa da win10 phone gelir.

skynet

Üye
Yıl sonuna doğru anca gelir

ON9

ON9

Üye
Aramıza hoşgeldin tekrar. Geçenlerde kulağını çınlattım, ne oldu nerelerde acaba foruma girmiyor mu falan diye @Aybin.Kilic ile. Sonra baktık hala faalsin. Dedik gelecek bir gün diye.
Ali abinin yanlışı yok gelebileceğini söyledi. Microsoft bize adrenalin yaptırmayı seviyor. :D
Adrenalinden ziyade sinirden diş gıcırtısı yapmaya başladılar. Zannedersin Abd'nin altın anahtarını veriyor. Angutlar.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve cesurpolis61
pirenuri

pirenuri

Üye
9 Şubatta yalan oldu yani. Önümüzdeki tarihlere bakacağız artık. Günah keçisi nerde ? :kop2:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
teknik preview 1 ekimde bitiyor boşuna heyecanlanmayın haziran temmuz diye :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
McLaren ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.
Harika kesinlikle boş durmamalılar..gelsin muhteşem lumialar:eller:Teşekkürler

Üst Alt