O zaman Windows 10 for phones için gdr 2yi bekliyor oluruzHiç dikkatinizi çekti mi? Ms hep şubat şubat diyor ama hangi şubat demiyor
Ms bizi ters köşeye yatırıp 2016'da verirse hiç şaşırmam![]()
Ahaa güncelleme yarın akşam yayınlanmazsa günah keçisi de belli oldu![]()
Oradaki 1/21 dediği 21 Ocak'taki etkinlik. Amerikalılar ayları genelde başlarda kullanır1/21 arası verileceğine dikkat çekmiş sanırım. Bİde şu an hala test ediyoruz her an biter her an verebiliriz gibisinden anladım ben.

HımmmmmmmmmmOradaki 1/21 dediği 21 Ocak'taki etkinlik. Amerikalılar ayları genelde başlarda kullanır![]()

Windows 10'u 512 MB'lık cihazlara getirmeye çalışıyoruz ve bunların içerisinde 520 de var. Amacımız bu cihazlara da Windows 10' u vermek fakat bazı özellikler kısıtlanabilir (en azından şu an için)Anlam verir misin @bulutsuzgece ?
yarın yalan oldu diyebilir miyiz bu twit ler sonrasında abi?21 Ocak'taki etkinliğimize Terry Myerson Şubat ayında geleceğini söylemişti. Bizşm ilk olarak dahili testlerimizi tamamlamamız gerekiyor demiş.
Diyemeyiz. Çünkü bu adamlar bunları söyleyip çayını içtikten sonra o sihirli butona basarlar belli olmaz.yarın yalan oldu diyebilir miyiz bu twit ler sonrasında abi?
İnşallah öyle olur abi. Ben zaten şu butonu çok merak ediyorumDiyemeyiz. Çünkü bu adamlar bunları söyleyip çayını içtikten sonra o sihirli butona basarlar belli olmaz.