Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
amaaan gelmezse gelmesin telefon işte

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve alasulumurat

habbuj

habbuj

Üye
Hiç dikkatinizi çekti mi? Ms hep şubat şubat diyor ama hangi şubat demiyor:D
Ms bizi ters köşeye yatırıp 2016'da verirse hiç şaşırmam :kop:
O zaman Windows 10 for phones için gdr 2yi bekliyor oluruz ;)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ahaa güncelleme yarın akşam yayınlanmazsa günah keçisi de belli oldu :kac:

Abi bnm en çok istediğim şeyler mesala geri tusunun işlevi açık app ye atıor sırayla sonra kamera çekım hızı. Açık uygulamalar arası geçişte htc kullanan varsa bilir ilk kucuk ekranı buyutuyor sonra asıl app gelıor , surduruluyor yazıssı da öyle app donmuş ama 1saatte surduruluyor der tak kapatıp tekrar denıyınce oluyor butur daha aklıma gelmeyen 5 10 tane sistemsel oturmamış şeyler var beni rahatsız eden asıl sistemın bu tarz iç kısmına gözle gorulemeyen bunlara dokunacakmı wp yoksa bnm tarzım bu dıyıp böylemi dewam edecek bilgin varsa paylaşırsan sevinirim sistemle ilgili .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

pirenuri

pirenuri

Üye
Ayrıca Joebelfiore ''Also, we're on track for Insider build coming "in Feb" as Terry said at our 1/21 event. We need to complete internal testing 1st, hang in!'' demiş. Bana biraz daha geç gelecek gibi geliyor ama hayırlısı

...decode...

...decode...

Üye
9 Şubat tarihi de yalan oldu o zaman.

dakamon

dakamon

Üye
1/21 arası verileceğine dikkat çekmiş sanırım. Bİde şu an hala test ediyoruz her an biter her an verebiliriz gibisinden anladım ben.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Anlam verir misin @bulutsuzgece ?

...decode...

...decode...

Üye
1/21 arası verileceğine dikkat çekmiş sanırım. Bİde şu an hala test ediyoruz her an biter her an verebiliriz gibisinden anladım ben.
Oradaki 1/21 dediği 21 Ocak'taki etkinlik. Amerikalılar ayları genelde başlarda kullanır :)

...decode...

...decode...

Üye
Anlam verir misin @bulutsuzgece ?
Windows 10'u 512 MB'lık cihazlara getirmeye çalışıyoruz ve bunların içerisinde 520 de var. Amacımız bu cihazlara da Windows 10' u vermek fakat bazı özellikler kısıtlanabilir (en azından şu an için)

Bazı telefonlar için de zaman değişkenlik gösterebilir (önizleme sürümünün verilmesi konusunda). Insider programını başlattığımızda ilk olarak belirli telefonlar güncellemeyi alacak diğerleri için de sonra gelecek.

Ayrıca Terry Myerson'un 21 Ocak'taki etkinlikte Şubat ayında geleceğinden bahsettiği önizleme sürümü üzerinde çalışıyoruz ama ilk önce testlerimizi bitirmemiz lazım, bizimle kalın.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, kimbilir_01 ve zaakaan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
21 Ocak'taki etkinliğimize Terry Myerson Şubat ayında geleceğini söylemişti. Bizşm ilk olarak dahili testlerimizi tamamlamamız gerekiyor demiş.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
21 Ocak'taki etkinliğimize Terry Myerson Şubat ayında geleceğini söylemişti. Bizşm ilk olarak dahili testlerimizi tamamlamamız gerekiyor demiş.
yarın yalan oldu diyebilir miyiz bu twit ler sonrasında abi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve kimbilir_01
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben şunu anladım: Acele etmemize gerek yok. Testler sürüyor ve bittiğinde yayınlarız. Şubat dedik yani 28ine kadar zamanımız var.

Maalesef bu twittlerden sonra yarın gelme ihtimali düşük olduğu düşünmüyorum:(

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Diyemeyiz. Çünkü bu adamlar bunları söyleyip çayını içtikten sonra o sihirli butona basarlar belli olmaz.
İnşallah öyle olur abi. Ben zaten şu butonu çok merak ediyorum:D
Filmlerdeki gibi kocaman kırmızı buton gibi hayal ediyorum. Forumdan bir ajan gönderip şu butona biz bassak olmaz mı :kop:

dakamon

dakamon

Üye
Yani şubat içinde bir gün ama belli değil. Testlerde bir sorun olursa gecikebilir sorun olmazsa erkende gelebilir. BEn böyle anladım adamladım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında Joe Belfiore kesin tarih olarak Çin Yılbaşı ile Superbowl Maçı arasını işaret etmişti. Yani 19 ile 1 Şubat arası.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Çin yıl başı 19 şubat mı? Superbowl geçti de :)

Peocawe

Peocawe

Üye
16şubata odaklanmak en iyisi

Üst Alt