ogzhnoTr
Üye
niye ki ? @papakudioflu Yazılım Mühendisimi ?
Yazılım mühendisi mi olmak gerek değerlendirmek için ? Hoş, bazı şeyleri anlamak için bişeyler olmak gerekiyor ama.
niye ki ? @papakudioflu Yazılım Mühendisimi ?
İnan bende 4K tvde daha deneyenedim ama şunu söyleyeyim pcde açtığımda dona dona video oynuyor
4 Şubat tarihi gibi olmasa bari
Bunu da mı Nokia Power User iddia ediyor yoksa ?![]()
Bu bilgiyi daha önce paylaşmamıştım ama 4 Şubat tarihi ilk ortaya aldığında da 9 Şubat tarihi biliniyordu. Bu bilgiyi buradan paylaşmasam da aktardığım arkadaşlar vardı. O yüzden 9 Şubat doğru olabilir.Biran önce çıksada görsek incelesekEn azından sizin yourmlarınızı merak ediyoruz.
Bu bilgiyi daha önce paylaşmamıştım ama 4 Şubat tarihi ilk ortaya aldığında da 9 Şubat tarihi biliniyordu. Bu bilgiyi buradan paylaşmasam da aktardığım arkadaşlar vardı. O yüzden 9 Şubat doğru olabilir.
Sana bunu sormak saçma olabilir abi ama içimden "kaynak" demek geliyorBu bilgiyi daha önce paylaşmamıştım ama 4 Şubat tarihi ilk ortaya aldığında da 9 Şubat tarihi biliniyordu. Bu bilgiyi buradan paylaşmasam da aktardığım arkadaşlar vardı. O yüzden 9 Şubat doğru olabilir.

valla ekran kartından olabilr 4 gb ram i7 işlemci ama notebook olunca 1 gb ekran kartı var yine yetersiz youtubedende açtığımda donnuyor meretEkran kartından mı acaba ne dersin ben Youtube da açıyordum video dolsa da oynatmıyor donuyor dediğin gibi ama bir samsung curvet TV de harika olur belki
Bu bilgiyi daha önce paylaşmamıştım ama 4 Şubat tarihi ilk ortaya aldığında da 9 Şubat tarihi biliniyordu. Bu bilgiyi buradan paylaşmasam da aktardığım arkadaşlar vardı. O yüzden 9 Şubat doğru olabilir.

Kaynak? Bazı şeyler bilende kalmalı.Sana bunu sormak saçma olabilir abi ama içimden "kaynak" demek geliyor![]()
aynen ali kemal abiye katılıyorum yoksa mevcut kaynak kuruyabilir gizli kalması en iyisiKaynak? Bazı şeyler bilende kalmalı.

Ben onların yani @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation @Mr.H nin değerlendirmelerine ayrı bir değer veriyorumniye ki ? @papakudioflu Yazılım Mühendisimi ?

ilginçBen onların yani @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation @Mr.H nin değerlendirmelerine ayrı bir değer veriyorum![]()

Mesela ben bu sefer win10 un önizlemesini kurmıcam. Yorumlarla fotolarla gidişatı seyredicem.ilginç![]()
O yüzden.Bilgi paylaşılmadıkça anlamı pek kalmaz ama neyse sen bilirsin abiKaynak? Bazı şeyler bilende kalmalı.