Sensation
Emekli Yönetici
Sanki arama kaydediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bing Translate: A soyadı bir soyadı Atlas Atlas e ParkSanki arama kaydediyor.

onun arkadaş çevresinden ön izlemeyi kuran kişiyi de bulabiliriz belkiDedektif iş başında![]()

Sankisi fazla olmuş. Bildiğin ses kaydı yapıyorSanki arama kaydediyor.

Arkadaşlar hevesiniz kursağınızda kalmasın ama Ali Kemal abi haber yapmış portalda. Özellikle tüm cihazların pfd ile alamayacağını yazmış. Bir liste ile belirtileceğini söylemiş. O zaman ben ve diğer alt sınıf kullanıcılar kritikte kaldı :S 520,525 ,620 kullanıcılarına duyurulur
@papakudioflu
Abi kesin mi bazılarının alamayacağı?
Yabancı bir sitede okuduğuma göre tahminlerine göreArkadaşlar hevesiniz kursağınızda kalmasın ama Ali Kemal abi haber yapmış portalda. Özellikle tüm cihazların pfd ile alamayacağını yazmış. Bir liste ile belirtileceğini söylemiş. O zaman ben ve diğer alt sınıf kullanıcılar kritikte kaldı :S 520,525 ,620 kullanıcılarına duyurulur![]()
@papakudioflu
Abi kesin mi bazılarının alamayacağı?
Yabancı bir sitede okuduğuma göre tahminlerine göre
Quadcore + 512mb
yada
Dual core + 1gb
gerekiyormuş en az. Bu da demek oluyorki 525,630,820,920 gibi cihazlar alırken 520,620,720 gibileri ilk güncellemeyi almayacak.
Hepsi alacak yazmadı sadece 512mb ram'lı cihazlar arasında da güncellemeyi alacak olan demiş. Arada büyük fark var.512 Mb ramlilerin ilk alacağı yazmış nasıl almayacaklarını çıkardın ?
Hiç almayacak diye bir şey denmedi zaten sadece ilk güncelleme hepsine gelmeyecek. İkinci ve üçüncü güncelleme ile bütün cihazların insider programına katılacağını tahmin ediyorum.Kısıtlama ile alırız. Zira wp platformunu giriş seviyesi cihazlar oluşturuyor. Böyle bir şey kendi ayağına sıkmak gibi bir şey olur. Microsoft buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.