Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sanki arama kaydediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Aybin.Kilic ve ogzhnoTr

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Artık gelmeli :zzz:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım test süreci henüz tam bitmemiş menü ve özellikleri sonraya saklıyorlar.
Bizler bu sürüm için beklerken elemanlar bizden belki 10 sürüm ileride beklediğimiz özellikleri test ediyorlar :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aramızda bir Çince bilen yok, kendimizce yorumluyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, kimbilir_01, skynet ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hücresel görüntülü arama gelmeli diyorum

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bing translate kamerayla çinceden Türkçeye çevirmiyormu :d

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, saynesim, Esendağlı ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Yani şimdi telefon görüşmelerini kayıt edebileceğiz öylemi :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:eller:

emz

emz

Üye
Arkadaşlar hevesiniz kursağınızda kalmasın ama Ali Kemal abi haber yapmış portalda. Özellikle tüm cihazların pfd ile alamayacağını yazmış. Bir liste ile belirtileceğini söylemiş. O zaman ben ve diğer alt sınıf kullanıcılar kritikte kaldı :S 520,525 ,620 kullanıcılarına duyurulur :(
@papakudioflu
Abi kesin mi bazılarının alamayacağı?

Peocawe

Peocawe

Üye
Ulan yaklaşık 3 aydır WP'ciyim şu güncelleme beklentisinde kendimi kaybettim resmen. Güncelleme için telefon kullanıyorum, tek aksiyonu o. :ehe Resmen At, Avrat, Lumia oldu. :ehe

• Beğen
Tepkiler: orian, pirenuri, Rainesto ve 4 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar hevesiniz kursağınızda kalmasın ama Ali Kemal abi haber yapmış portalda. Özellikle tüm cihazların pfd ile alamayacağını yazmış. Bir liste ile belirtileceğini söylemiş. O zaman ben ve diğer alt sınıf kullanıcılar kritikte kaldı :S 520,525 ,620 kullanıcılarına duyurulur :(
@papakudioflu

512 Mb ramlilerin alacağı yazmış nasıl almayacaklarını çıkardın ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
@papakudioflu
Yabancı bir sitede okuduğuma göre tahminlerine göre
Quadcore + 512mb
yada
Dual core + 1gb
gerekiyormuş en az. Bu da demek oluyorki 525,630,820,920 gibi cihazlar alırken 520,620,720 gibileri ilk güncellemeyi almayacak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yabancı bir sitede okuduğuma göre tahminlerine göre
Quadcore + 512mb
yada
Dual core + 1gb
gerekiyormuş en az. Bu da demek oluyorki 525,630,820,920 gibi cihazlar alırken 520,620,720 gibileri ilk güncellemeyi almayacak.

"
Hangi cihazların Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümüne yükseltileceği henüz netlik kazanmadı fakat Microsoft Windows Insiders Program yöneticisi Gabriel Aul Twitter’dan bununla ilgili de bir bilgi paylaştı. Bu konuda sorulan bir soruya Gabriel Aul verdiği cevapta; “Bu soruya cevap vermek isterdim, Biz ilk önizleme için Desteklenen cihazlar listesi hazırlıyoruz . Yakında paylaşılacak.” dedi.

Farklı bir soruda bu listede hangi cihazların bulunacağı konusunda detay paylaşmayan Gabriel Aul, 512 MB sistem belleğine sahip cihazların da bu listede olduğunu belirtti."

wpfurkan

wpfurkan

Üye
512 Mb ramlilerin ilk alacağı yazmış nasıl almayacaklarını çıkardın ?
Hepsi alacak yazmadı sadece 512mb ram'lı cihazlar arasında da güncellemeyi alacak olan demiş. Arada büyük fark var.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kısıtlama ile alırız. Zira wp platformunu giriş seviyesi cihazlar oluşturuyor. Böyle bir şey kendi ayağına sıkmak gibi bir şey olur. Microsoft buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bütün windows phone diyince kargaşa çıktı windows 7.8 vs onlarda girdi işin içine, wp8'in tamamı alacaktır kısıtlama olsada ben böyle düşünüyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Kısıtlama ile alırız. Zira wp platformunu giriş seviyesi cihazlar oluşturuyor. Böyle bir şey kendi ayağına sıkmak gibi bir şey olur. Microsoft buna cesaret edemez diye tahmin ediyorum.
Hiç almayacak diye bir şey denmedi zaten sadece ilk güncelleme hepsine gelmeyecek. İkinci ve üçüncü güncelleme ile bütün cihazların insider programına katılacağını tahmin ediyorum.

Üst Alt