En geç haftaya geliyor diyor dolaylı yoldanNawzil :
"In the coming weeks, we’ll open up our preview for the same Office apps on phones and tablets runningLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız."
Arkadaşlar paylaşımlar için sağolun da birde ne dediğini Türkçe olarak yazsanız daha makbule geçerNawzil :
"In the coming weeks, we’ll open up our preview for the same Office apps on phones and tablets runningLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız."

Yok öyle bir şey. Önümüzdeki haftalarda diyor. Belli olmaz belki W10 (mobil) Teknik Önizleme sürümünden sonra da yayınlanabilir.En geç haftaya geliyor diyor dolaylı yoldan
W10 teknik Önizleme sürümü yayınlanmadı mı geçen ay?Yok öyle bir şey. Önümüzdeki haftalarda diyor. Belli olmaz belki W10 Teknik Önizleme sürümünden sonra da yayınlanabilir.
Telefon için konuştum cümlemde. Yazmayı unutmuşum hemen düzeltiyorum.W10 teknik Önizleme sürümü yayınlanmadı mı geçen ay?
Şu 4 şubat tarihini veren kimdi acabaBizim 4 şubat yattı mı şimdi![]()

Nokia Power UserŞu 4 şubat tarihini veren kimdi acaba![]()

Arkadaşlar paylaşımlar için sağolun da birde ne dediğini Türkçe olarak yazsanız daha makbule geçer![]()
Androiddeki windows launcherlerinden ne farkı kalmış ?
Sen de olmasan ortalık çok karışacaktı Ali kemal, eyvallah.Arkadaşlar Nawzil orada Windows Blog yazısından alıntı yaparak, yeni Yayınlanan Windows 10 Touch Office uygulamalarının önümüzdeki haftalarda telefon ve tabletler için de yayınlanacağını belirtmiş. Konunun Windows 10 for Phones Ön İzleme ile alakası yok.
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Hatta Microsoft bile bizle aynı kafada.Nasıl olsa bu ay içinde gelecek ya artık fazla koymuyor![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle yapamadılar gitti ...
karmakarışıklık benim gözümde başka bir şey değil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle yapamadılar gitti ...
bence yanlış şeyler bunlar.