Tanıdığım en iyi kahramanlardan biriO Voltran değil Optimus Prime
Voltran burada:
Saatlerimizi yarın akşam 19:00'a ayarlayalım...![]()
bende denim'i bekleyip 10'u daha sonra kurmayı düşünüyorumya arkadaşlar denim candırwp 10 Canan
Kıyıda köşede dursun derim. İnsider uygulaması gerekeni yapar diye düşünüyorum.Arkadaşlar şimdi bu win 10 gelince bizim şu Pfd'deler nolcak yani insider gelince o pfd yi silebilirmiyiz?
Resmi ağızlardan güncelleme yayımlandı diye duymadıkça tarihlere itimat etmem. Beklemeye devamUyandığımdan beri 3 defa güncelleme denetledim. Sanırım 4 Şubat yalan oldu.

20 kere izledim 20 sinde de kafadan vurdu helal olsunBizim bu güncelleme konuları nedense hep arap saçı oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hiç sektirmiyor tam20 kere izledim 20 sinde de kafadan vurdu helal olsun
Karolarda ki kaç bildirim olduğunu gösteren sistemde değişecek sanırım. Karoların sağ üst köşesinde siyah yuvarlağın içinde bulunuyor sayı.Nawzil 2x4 bir canlı karodan bahsetmişti, o karo yetkili bir isim tarafından görüntülenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabredin gelirse zaten 19:00 dan itibaren gelir. Gelemezse 16 şubatBugün güncellemeyi unutun bu saatten sonra gelmez
ön izleme sürümleri hep öğle saatlerinde verilmişti sanmıyorum 19:00 bırakacaklarınıSabredin gelirse zaten 19:00 dan itibaren gelir. Gelemezse 16 şubat