Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
windows phone 10 ön izleme sürümünü yüklemek için yapılan işlemler resmimi yoksa illegal mi ? @bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
Sorumluluk size ait. Sonuçta bitmiş bir sürüm değil, hatalar meydana gelebilir ki zaten bu yüzden geri bildirimler alabilmek için erken sunuluyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:cigara: :cigara: :cigara: :cigara: Bu wp 10 beta sürümü gelene kadar devam

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sorumluluk size ait. Sonuçta bitmiş bir sürüm değil, hatalar meydana gelebilir ki zaten bu yüzden geri bildirimler alabilmek için erken sunuluyor.
hocam onu biliyorum,ben ön izleme sürümüne geçerken yapılan işlemleri soruyorum ?yani isteyen tüm kullanıcılar resmi olarak ön izleme sürümünü yükleyebilirmi ?

skynet

Üye
O zaman yoklamaya başlayalım mı :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hocam onu biliyorum,ben ön izleme sürümüne geçerken yapılan işlemleri soruyorum ?yani isteyen tüm kullanıcılar resmi olarak ön izleme sürümünü yükleyebilirmi ?
Evet. Kaydolup aktifleştirmeniz yeterli.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
tamam teşekkür ederim,şimdi bunun için hangi programı yüklüyoruz ?

Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın
Bu uygulama üzerinden yüklenecek

skynet

Üye
Windows insider den microsoft hesabını girdikten sonra bu

Ekran geliyor yani şimdi giriş yapmış oluyor muyum ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Windows insider den microsoft hesabını girdikten sonra bu

Ekran geliyor yani şimdi giriş yapmış oluyor muyum ?
Size göre build bulamadık diyor. Şimdilik güncelleme yayınlanmadan bu programın hiç bir anlamı yok. Güncelleme geldiğinde giriş yapınca bir şeyler olur ama şu anda bir fonksiyonu yok.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın
Bu uygulama üzerinden yüklenecek

Giriş nasıl kayıtlı hotmail hesabından mı giriyoruz ben öyle yapıyorum da başka bir şeyse uğramayayım

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kamil5028347
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Otomatik telefonunuzda açık olan hesaptan açıyor zaten kendi

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben normal de 2 cihaz olmadan ön izleme sürümü yüklemeye karşıyım fakat hem bu sefer resmi olarak yükleniyomuş hem de mecburen yüklücem artık microsoft u beklersek daha denimi yayınlıcak!!!!! 2.telefonu almak için de yol gözüktü

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben normal de 2 cihaz olmadan ön izleme sürümü yüklemeye karşıyım fakat hem bu sefer resmi olarak yükleniyomuş hem de mecburen yüklücem artık microsoft u beklersek daha denimi yayınlıcak!!!!! 2.telefonu almak için de yol gözüktü

Oncekilerde illegal değil yine microsoftun yayınlamasıydı ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Oncekilerde illegal değil yine microsoftun yayınlamasıydı ?
Ben illegal bi işlem yapılıp daha sonra yükleme aşamasına geçiliyo diye hatırlıyodum belki yanlış hatırlıyo olabilirim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben illegal bi işlem yapılıp daha sonra yükleme aşamasına geçiliyo diye hatırlıyodum belki yanlış hatırlıyo olabilirim

İllegal bir durum yok bildiğim kadarıyla garanti gidiyor deniyordu ama kimse garantiyle ilgili sorun yaşamamış şimdiye kadar. Unlock edilirse garanti sıkıntılı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi 16.ısında gelirse:)
Ona cüzdan dayansa ciğerler dayanmaz be abi :kop2:
Artık damardan falan alırsın o zaman:D
Yahu bir benim kız doğarken bu kadar çok sigara içtim bide bu betaları beklerken.:kop2:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, skynet, ogzhnoTr ve 2 diğerleri

Üst Alt