Doğru diyorsun kafamı kaldı ki bendeo zaman ilk cümlemi yazıyorum tekrardan videodan sonra en geç 3-4 gün sonra yayınlar çok fark olmaz
![]()

Hocam var, var da Benim L920 ekranı malesef 5" ten ufak. Acaba diyorum gelse kullanımı zevk verir mi? Yine de L920 ye gelmesin demem.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çoklu pencere/bölünmüş ekran görünümünün gelme ihtimali var![]()

Hocam var, var da Benim L920 ekranı malesef 5" ten ufak. Acaba diyorum gelse kullanımı zevk verir mi? Yine de L920 ye gelmesin demem.![]()
hep en kötüsüne hazırlıklı ol ben hayatta hep kötüyü düşünür iyi çıkınca süpriz olurYa şimdi 16 şubat diyordunuz, bünyemizi ona göre hazırlamıştık. Şimdi 4 şubat diyorsunuz, bünyemizi ona göre hazırlayacağız. Ama sorun şu ki; 4 şubatta gelmezse aşırı bi hayal kırıklığına uğrarız bünye münye kalmaz
4 şubatta gelirse, Microsoft'un dediği video 5 şubatta gelir o zaman?
Yazılar okunmayacak kadar ufak kalınca ister istemez ekranı çimdikleyeceğiz. E ekrana zoom yapınca da gezmesi sıkıntı olacak. Bir resim çalışıp paylaşayım bakalım nasıl görünüyor L920 de.Dikey konumdayken "altlı üstlü iki pencere", yatay konumdayken de "yan yana iki pencere" keyifli olabilir aslında.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten net göremiyorum gözlükle nereye kadar büyük ekranlı bir amiral gemi bekliyorum 5,5 -6 inçYazılar okunmayacak kadar ufak kalınca ister istemez ekranı çimdikleyeceğiz. E ekrana zoom yapınca da gezmesi sıkıntı olacak. Bir resim çalışıp paylaşayım bakalım nasıl görünüyor L920 de.
Bu çalışmaları İE Mobile ile değil de Spartana göre düşünmek lazım.Buyrun. Resimler kötü çünkü dandik bir tabletle L920'min resmini çekerek yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu çalışmaları İE Mobile ile değil de Spartana göre düşünmek lazım.![]()
Konuş nawzil konuş, susmaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
x