Dexter Morgan
Üye
Başlat menüsü ve evrensel programlar birebir aynı. Sadece masaüstü farkı varBunu bir görüşelim. Zaten sistemler neredeyse aynı olacak. Buraya da Windows yerine Microsoft adını veririz.![]()

Başlat menüsü ve evrensel programlar birebir aynı. Sadece masaüstü farkı varBunu bir görüşelim. Zaten sistemler neredeyse aynı olacak. Buraya da Windows yerine Microsoft adını veririz.![]()

Buda bendenHadi bakalım beklemedeyim

Kendi sistemin kalsaydı bence sanal makineye kursaydın . Henüz tam stabil değil . Driver uyumsuzlukları varBuda benden![]()
Ben sanal makineye kurdum .Bildiğim üzere yapmak zorunda değil. İsterse pcye isterse telefona ama zaten sdklar benzer özellikli ve w10 ile çok daha benzer olur. Bu durumda üretici tek bir platformda çıkarmak yerine az bi çaba ile tüm platformlara çıkarır. Ureticinin de işine geliraklıma bir soru takıldı şimdi bütün windows platformları tek çatı altında toplandı uygulamalar da cihazlar arasında uyum içinde olacak, peki bir desktop uygulaması yapmak için (örneğin facebook) aynı zamanda tablet ve mobile versiyon da yapmak zorunda kalabilirler mi gliştiriciler, yani google masaüstü için bir gmail uygulaması yapmaya kalksa mobile için de yapmak zorunda olacak mı yoksa şimdilik öyle bir zorunluluk yokmu? o uygulama store da olacağı için sadece masaüstü store da mı görünecek yoksa mobile store da da görebilecek ama yükleyemeyecek miyiz? @papakudioflu @Nextman @bulutsuzgece
Sanal derken? Ayrı Bi hard diski kurmak mı?Kendi sistemin kalsaydı bence sanal makineye kursaydın . Henüz tam stabil değil . Driver uyumsuzlukları varBen sanal makineye kurdum .

Sanal derken? Ayrı Bi hard diski kurmak mı?![]()
Buradan anlatmam uzun olur
Ama basite indiregeyerek anlatayım kısaca . İlgili program (ben vmware player kullanıyorum) hard diskin içinde bir bölümü ayırıyor ve o bölümü ayrı bir bilgisayar olarak kabul edip sistemi oraya kurup oradan başlatabiliyorsun . Böylece beğenmezsen sadece ilgili programdan o ayırdığın bölümü silmen yeterli oluyor .Geliştirici önizleme sürümünde bayağı sorun vardı ama Tüketici önizleme de yok gibiKendi sistemin kalsaydı bence sanal makineye kursaydın . Henüz tam stabil değil . Driver uyumsuzlukları varBen sanal makineye kurdum .

Geliştirici önizleme sürümünde bayağı sorun vardı ama Tüketici önizleme de yok gibi![]()

Ya ben bu güncellemeyi indirdim yükleme hatası verdi tekrar denedim bu seferde yeniden indiriyor.Bu nasıl iş anlamadım
Evet arkadaşlar direk linke yumulun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 için Özellikler (Türkçe olarak) (Pc için he)
- Xbox Uygulaması: Tanıtımda uzunca yer verilen, oyun platformuna yer ayıracak olan Xbox uygulaması Windows 10 teknik önizleme versiyonu için bu güncelleme ile geliyor
- Cortana : Microsoft’un dijital sesli asistanı Cortana daha gelişmiş olarak masaüstüne geliyor. Masaüstünde şimdilik sadece ABD – İngilizce için aktif olduğu belirtiliyor.
- Eylem merkezi: Windows Phone 8.1 ile tanıştığımız eylem merkezi masaüstüne de daha gelişmiş bir şekilde taşınıyor. Ayrıca belirtmemiz gereken nokta, telefonlara Windows 10 geldiğinde bildirimlerin telefon ile senkronize çalışacağı.
- Yeni ortak uygulamalar : Tanıtımda bahsi geçen, yine telefonlar için Windows 10 ile ortak olan uygulamalar bu sürümde PC’ye geliyor. Kişiler, Outlook, Haritalar uygulaması geldi
- Modern 2.0 kullanıcı arayüzü: İkonlar, geçişler, efektler ve menüler değişiyor
- Akıllı önizleme modu : Açık olan uygulamaların akıllı önizlemesini görebilirsiniz
- Süreklilik (Continuum) : Eylül’de tanıtılan, Windows 8 tablet ve hibrit PC kullanıcılarının merakla beklediği, masaüstü ve tableti birleştiren arayüz bu sürüm ile birlikte geliyor.
- Türkçe desteği geldi ! (toplam 25 yeni dil seçeneği)
Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de)

Evet ve final
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İnsanın kurası geliyor ama şu Yusuf durumu var azıcıkEvet ve final
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sen Türkçe olarak kurmadınmı.ayrıca kullandıkça bize deneyimlerini yazarsan seviniriz.Tabiki bunun için ayrı bir konu açarsak belki daha sağlıklı olur bilinçli olarak ingilizce kurdum. Kurulum 160 GB 2.5 inç disk'e yapılmıştır. Kurulum yaklaşık 12 dk sürmüştür. SSD disk değildir özellikle belirteyim istedimİnsanın kurası geliyor ama şu Yusuf durumu var azıcıksen Türkçe olarak kurmadınmı.ayrıca kullandıkça bize deneyimlerini yazarsan seviniriz.

Haber - İlk Bakışta Yeni Windows 10 ve Yenilikleri - MaxiCepBenim pc windows 7 pro şimdi bu windows 10'u indirsem nasıl kuracağım?İlla format tarzı tekrardan kurulum mu gerekiyor ?Birde gerekmiyorsa bilgisayarda ki dosyaların yedeğini alayım mı?