Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende forumdaki yorumlara bakarak çok büyük beklentiler içine girmiştim ama verilen Şeyler zaten temel bir işletim sisteminde olması gereken şeyler ekstra olarak yenilikleri yazarmısınız ne kaçırdım

Neyin ne olduğunu ancak Mart başındaki Dünya Mobil Kongresinde ve öncesinde verilecek muhtemel Preview sürümünde göreceğiz.
Şu an için sisteme nelerin geldiği detaylı olarak bilinmiyor.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tanıtımda kişiler hub'ının yeni hali göründü az da olsa . SS varsa alabilirmiyim :) İlk mesajda da var ama belli olmuyor pek :)

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakınız ıo7 ile ıo8 arasındaki farklera ben çok bi fark görmedim .ios 8 içinde çok beklentiye girdi ıoscular.Wp yine daha iyimiş

enterneoll

enterneoll

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakınız ıo7 ile ıo8 arasındaki farklera ben çok bi fark görmedim .ios 8 içinde çok beklentiye girdi ıoscular.Wp yine daha iyimiş
iOS 8in 7den farkı ismi ve daha fazla şarj harcaması umarım wpde de aynı şekilde sadece isim Değişikliği olmaz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8in 7den farkı ismi ve daha fazla şarj harcaması umarım wpde de aynı şekilde sadece isim Değişikliği olmaz

Sanırım Windows 10 ile telefon yönünden hangi özellik ve izinlerin geldiğini tam olarak öğrenmemiz; Preview ve MWC'den başlayarak Build etkinliği sonrasını bulacak.

Yani sistemi tam olarak keşfetmemiz Şubat-Mayıs arası sürecektir.

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve Sensation
enterneoll

enterneoll

Üye
Yani bekleyiş yeniden başladı önce preview sonrada tam Sürümü beklemek sanırım yine 3. Çeyreği geçicek

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sanırım Windows 10 ile telefon yönünden hangi özellik ve izinlerin geldiğini tam olarak öğrenmemiz; Preview ve MWC'den başlayarak Build etkinliği sonrasını bulacak.

Yani sistemi tam olarak keşfetmemiz Şubat-Mayıs arası sürecektir.

@papakudioflu @Sensation

Mayıs'ta askere gideceğimi söylemişmiydim :ahPreview'den sonrasını uzaktan izlemekle yetinicem :duvar2:

braayn

braayn

Üye
Sızıntı kovalayacağız desenize :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yine güncelleme dolu bir dönem bizi bekliyor :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı kovalayacağız desenize :)

Preview'de sistemdeki kullanıcı bazlı genel değişiklikler hakkında epey bir bilgi sahibi oluruz diye düşünüyorum.

Ancak sistemin mutfağında yani arka planında nelerin piştiğini, diğer bir deyişle hangi API'lere izin verildiğini ve geliştiricilerin neler yapabileceğini ancak Build ve yeni SDK ile görebileceğiz.

dücane

dücane

Üye
Listeye Microsoft mesajlaşma uygulamasını da ekleyelim. Whatsapp,Viber vb. Mesajlaşma uygulamalarını tek uygulama altında kullanma getirmişler.

Hocam bunu pek anlamadim, tam nasil olacak, nasil tek uygulama altinda olacak acaba ?

pirenuri

pirenuri

Üye
Etkinlik bitti Microsoft coştu. Şimdi Google ve Apple düşünsün

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
simdi lumia telefon alinirmi millet w 10 u beklyin diyordu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bunu pek anlamadim, tam nasil olacak, nasil tek uygulama altinda olacak acaba ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Skype integration directly into the Messaging hub, making it much easier to switch between text messages and Skype IMs without having to open up a second app.

Normal mesajlaşırken, ayrıca Skype'ı açmaya gerek kalmadan bir anda Skype mesajlaşmasına geçebiliyorsun.

Örneğin: Ali ile Sms üzerinden mesajlaşırken, eğer Ali Skype'ta da ekliyse köşeden ayarı Skype yaptın mı onun üzerinden mesajlaşmaya başlıyorsun. (Bkz. Resimde üstten Skype'ı seçince, mesajlaşma ekranında "Now using Skype/Şu an Skype'ı kullanıyorsunuz" yazıyor)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dücane, BLasTeaR ve Sensation
Bay H

Bay H

Üye
Önümüzdeki hafta riske girip tablete Windows 10 direk yükleyesim var ama bakalım nasıl olacak.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gelecek sürüm daha teknik önizleme sürümü. Windows 10 PC için neydi ne hale geldi. Telefon için de değişimler fazlaca olacaktır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek sürüm daha teknik önizleme sürümü. Windows 10 PC için neydi ne hale geldi. Telefon için de değişimler fazlaca olacaktır.

Bir de şu yönden bakmak lazım.
"Windows 10"un masaüstünde kullanılabilen özelliklerinin çoğu telefona da gelecektir. (Telefonda çalışması mümkün olanlar tabi)
Ne de olsa adamlar küçüğünden büyüğüne bütün cihaz ve ekran boyutlarında mümkün olduğunca benzer deneyimi sunmayı amaçlıyorlar.
Bu yüzden USB OTG, Bluetooth HID gibi özelliklere kesin gelecek gözüyle bakabiliriz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, suyunsesi, pirenuri ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
Yalnız asıl heyecan şimdi başlıyor. Yine forum cıvıl cıvıl olacak :D

• Beğen

Üst Alt