Ve nihayet Windows 10 sahnede!

braayn

Üye
İlk geldiğinde kurarım sonra denim gelmesini beklerim denim gelince onu kurarım sonra tekrar w10
Biraz uğraştırıyor ama bence sen de dayanamazsın
yok sözümden dönmem isterse sıfır hata ile diğer platformları alt üst edecek özelliklerle gelsin yinede beta kurmam.Beta kurarak bataryaların içine ettik zaten o yüzden kurmayacağım.

Son düzenleme:
Tepkiler: YasirTaHazal ve Rock Ve Roll
Her türlü kurarım.. Hastasıyız dedeeeeee

Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
yok sözümden dönmem isterse sıfır hata ile diğer platformları alt üst edecek özelliklerle gelsin yinede beta kurmam.Beta kurarak bataryaların içine ettik zaten o yüzden kurmayacağım.
Benle mi yaşayacak ölürse ölsün L920yi Türkiye de ilk alanlardanım iki sene kullandım bir tuş kilidi butonu yüzünden salak telefoncu ekranı mahvetti L925 kullanıyorum iki sene de bunu kullanırım olur biter

Bende hiç beklemeden kuracaklar arasındayım. Zaten pc mi de w10 yaptım. Teli de yapıp güçlerini birleştireceğim. Aralarındaki bağı güçlendireceğim.

Tepkiler: YasirTaHazal ve kamil5028347
Bende hiç beklemeden kuracaklar arasındayım. Zaten pc mi de w10 yaptım. Teli de yapıp güçlerini birleştireceğim. Aralarındaki bağı güçlendireceğim.
Ben antika laptopumda xp kullanıyorum ve ısrarla kullanmaya da devam edeceğim.
Win98 driverleri olsa Windows 98 SE2 kurmazsan namerdim.

Tepkiler: suyunsesi

dakamon

Üye
Ya arkadaşlar win10 un teknik sürümünü yüklemek için format atmamız mı lazım win 8 olsa normal güncelleme yapar gibi yapabiliyormuyuz?

ErenMSC

Üye
Şu anlık Win10 Technical az sorunlu (Ram çok fazla yiyor) Kasmalar mevcut. Yalnız görseller ve efektler iyi.

Tepkiler: ogzhnoTr

dakamon

Üye
win 10 teknik önizlemeyi format atmadan kurmam mümkünmü

skynet

Üye
Yükselt diyerek kuruluyor diye biliyorum

dakamon

Üye
@papakudioflu @Nextman Peki win 10 u yükledik teknik önizlemeyi. Sonra asıl nihai sürüm geldiğinde de yükleyecekmiyiz yoksa o zaman geldiğinde format atmak zorunda mı kalacağız

braayn

Üye
valla siz betayı kurun geri bildirimler yollayın kararlı sürüm geldiğinde ben hazıra konarım sorun yok acelemde yok zaten tek sorunum denim oda klasörleme için bekliyorum yoka kamera şuanda da yetiyor performansı

osilost

Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarda Windows 10 tüm güncellemeler yüklü ancak başlat menüsü şeffaf değil ve karolar sadece aşağı doğru sıralanıyor sizdede öyle mi??

Tepkiler: mordunya
valla siz betayı kurun geri bildirimler yollayın kararlı sürüm geldiğinde ben hazıra konarım sorun yok acelemde yok zaten tek sorunum denim oda klasörleme için bekliyorum yoka kamera şuanda da yetiyor performansı

Gelir 1520 ye geldi sende bak bugün yarın herkese gelir

Hiç acımayıp kuracağım

Tepkiler: skynet, kamil5028347 ve Aybin.Kilic