Rock Ve Roll Üye kimbilir_01' Alıntı: 1,5 gb olur gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Abartmayalım isterseniz 1,5 nedir ? En fazla 800 mb olur
kimbilir_01' Alıntı: 1,5 gb olur gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Abartmayalım isterseniz 1,5 nedir ? En fazla 800 mb olur
ogzhnoTr Üye Rock Ve Roll' Alıntı: Abartmayalım isterseniz 1,5 nedir ? En fazla 800 mb olur Genişletmek için tıkla ... Yeni kodlamaları duşununce 800-1000 olur gibime geliyor
Rock Ve Roll' Alıntı: Abartmayalım isterseniz 1,5 nedir ? En fazla 800 mb olur Genişletmek için tıkla ... Yeni kodlamaları duşununce 800-1000 olur gibime geliyor
Sensation Emekli Yönetici Ne videoymuş, 30 gün içinde gelecek işte sabırlıyız Şimdi de boyut tahminleri başladı Bakalım bizi daha neler bekliyor
Ne videoymuş, 30 gün içinde gelecek işte sabırlıyız Şimdi de boyut tahminleri başladı Bakalım bizi daha neler bekliyor
ogzhnoTr Üye dakamon' Alıntı: 16 gün beklicez. Zaten okullar açılacak ilk haftanın telaşı melaşı geçer zaman. Genişletmek için tıkla ... Hatırlatmasana
dakamon' Alıntı: 16 gün beklicez. Zaten okullar açılacak ilk haftanın telaşı melaşı geçer zaman. Genişletmek için tıkla ... Hatırlatmasana
Rock Ve Roll Üye WP 8.1 zamanında da 600- 700 mb diye tahmin ediyorduk 350 mb (beta) geldi yanlış hatırlamıyorsam
wpfurkan Üye Benim asıl sorunum w10'da yapıldığı gibi telefonlarda da veri toplanacak mı? Öyle ise ben en fazla bir kaç gün dener geri 8.1'e dönerim.
Benim asıl sorunum w10'da yapıldığı gibi telefonlarda da veri toplanacak mı? Öyle ise ben en fazla bir kaç gün dener geri 8.1'e dönerim.
symbianbelle Üye samsung s4 için lolipop güncellemesi 1049 mb olarak yayınlandı. ben de 1 gb üstünde olacağını düşünüyorum.
samsung s4 için lolipop güncellemesi 1049 mb olarak yayınlandı. ben de 1 gb üstünde olacağını düşünüyorum.
Rainesto Üye dilmenibrahim' Alıntı: Boyut benim için önemli değil Genişletmek için tıkla ... Önemli olan boyutu değil işlevi
dilmenibrahim' Alıntı: Boyut benim için önemli değil Genişletmek için tıkla ... Önemli olan boyutu değil işlevi
dilmenibrahim Üye Rainesto' Alıntı: Önemli olan boyutu değil işlevi Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Rainesto' Alıntı: Önemli olan boyutu değil işlevi Genişletmek için tıkla ... Umalım da gayet işlevli bir güncelleme olsun
Rainesto' Alıntı: Önemli olan boyutu değil işlevi Genişletmek için tıkla ... Umalım da gayet işlevli bir güncelleme olsun