Ve nihayet Windows 10 sahnede!

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Dexter Morgan

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıktığı zamandan beri kullanıyorum, pek verimli çalışmıyor daha. Hızlı şekilde kaydırmalarda sapıtabiliyor. Fakat Outlook.com uygulamasından daha hızlı çalışıyor.

Yine bir sessizlik hakim Preview ile canlanacak tekrar. 7 gün

skynet

Üye
28 şubat / Saat 21:00

Phone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar

Rainesto

Üye
Bari sızıntı olsa sıkmaya başladı

Hiç kasmıyorum geldi geldi, gelmezse wp8.1+ gdr1 ile devam ederiz.
Hem wp10'dan önce Gdr2 var daha. Şubatta wp10 beklerken Gdr2 gelirse hiç şaşırmam. Malum MC sürprizler yapmaya bayılır.

(Bugünkü Windows insider ve Ekstralar+Bilgi uygulamalarına güncelleme gelmesi bir şeyler olacağının habercisi olabilir mi?)

Tepkiler: hakimnokta
Bence olabilir değil oldu bile

Phone insider programının güncellenerek bütün kullanıcılara açılacağını biliyorduk , ekstralar+ bilgi zaten her önemli güncellemeden önce güncellenmiyor ama beni asıl heyecanlandıran Phone insider oldu
Yani güncelleme yakın bence

Serhan

Üye
Bence bugün gelme ihtimali var.
**h da çıkabilir güvenemiyorumda

Tepkiler: Rainesto, hakimnokta ve ogzhnoTr
Phone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar
Windows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisiniz

papakudioflu

Emekli Yönetici
İcimden bir ses 16'sından önce preview yayınlanacak diyor ama hayırlısı bakalım.

Tepkiler: sazobalı, pirenuri, emz ve 2 diğerleri