ya tek platform olmayacak mı? w8.1de bile çoklu ekran var, sağa sola kenara tam ekran uygulamaları koyabiliyorsunuz -ki dünkü gösterinin bi bölümünde de bunu yapmıştı- e demek ki telefon sürümünde de olacak ne de olsa hepsi windows 10 ayrım yok
Klavyenin ekranda dolaşmasına izin verilen apiler varsa Facebook Messenger baloncuğuda yolda gibi bence. Birde çift ekran surface hub ta gosterilmişti sanırım, büyük ihtimalle gelir 1520ye filanda
Araya ek sistem güncellemeleri ve birde bazı uygulamaların güncellemeleri girerse bizleri W10 Preview e kadar oyalar merak etmeyin.
Gelir gelmez yükleyeceklerden biri de benim. Mümkün değil duramam.
Abi lumia 520 den gmd 2 minjye gectim ama askerden sonra kesinlikle bi amiral gemi almak lazim sart oldu
Ama insallah facebook.uygulamasi felanda android gibi olur ve o bekliyor yazilarindan kurtulmus bi sistem olur wm10
Fark eden oldumu bilmiyorum ama uygulama menüsünde kurulan uygulamalar var en sağ üst köşede all close butonu yer alıyor sanırım bütün kurulumları iptal etmek için kısayol
Klavyenin ekranda dolaşmasına izin verilen apiler varsa Facebook Messenger baloncuğuda yolda gibi bence. Birde çift ekran surface hub ta gosterilmişti sanırım, büyük ihtimalle gelir 1520ye filanda
Balon androitte tek var oda guncellene ile kalkabilir ipte bayadir yok jbli kullananlar bilir daha islewsel olan asaqi cekip klavyenin cikmasiyla direk mesj gonderebilme gelicek bi arkadas gorselini paylasmisti 12 . Sayfada
Windows 7 ve 8 den ücretsiz olarak Windows 10 yükseltilmesi çok büyük devrim niteliğinde milyonlarca kullanıcı rahatlıkla Windows 10 sürümünü kullanacak. Tüm Windows 10 sürümlerine ortak uygulama yapıldığı için geliştiriciler artık Windows platformuna kayıtsız kalamaz
ismail yk 'ya şarkı sözü yazarlığı yaptın mı ? bir kısmı 'çekilin yoldan bir bela geliyor' a benzettimde. noktalama işaretlerini kullan biraz yahu haklıyken haksız duruma düşme bari