Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Windows platformu birleştiyse forumunda adı değişmeli (Windows Phone Genel ?)

bizim için windows pc önemli

LİNKLER YENİLENİYOR BEYLER
Hemide böyle yazıyor

Coming soon

The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back.

Tepkiler: afatsumlug97
bizim için windows pc önemli

exp_l0it

Üye
Oha vikipediye bile düşmüş spartan

Bay H

Üye
Ben şahsen bugünkü şeylerden memnunum. Bu kadar detayın verilmesini bile beklemiyordum ben ancak yine de oldukça fazla şey hakkında bilgi verdiler.

Kararlı sürüme daha çok uzun bir süre varken ve betaların dahi uzun süre güncelleneceği bir sistem şuan ki haliyle rakiplerine yaklaşmış durumda.

Tepkiler: Rainesto
anlaşılan tanıtım yapıldıktan sonra technical preview siteden kaldırılmış. Yakın zamanda tam sürümünü sunacaklar deneme sürümünü silmişler zaten lazım da değil. satışa çıksın alırız bi dal

exp_l0it

Üye
bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Listeye Microsoft mesajlaşma uygulamasını da ekleyelim. Whatsapp,Viber vb. Mesajlaşma uygulamalarını tek uygulama altında kullanma getirmişler.

Tepkiler: Rainesto ve Dexter Morgan
bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.
Samsung zaten w10fp ye dönüyor nandroid e sırtını bi kaç yıla döner kendi de tizen üstünde çalışıyor meydan bizim haberler için tüm arkadaşlara çok çok çok teşekkürler Allah razı olsun emekleriniz takdire şayan. Saygılar sevgiler selamlar...

Konu Sahibi
Bu arada HoloLens bayağı bomba oldu @papakudioflu

Herhangi bir cihaza bağlı olmak zorunda değil.
Kendisi başlı başına bir bilgisayar ve Windows 10'la çalışıyor.
Kendi işlemcisi (CPU'su) ve grafik ünitesi (GPU'su) var.
Hatta bunlara ek olarak bir de HPU'su var. (Hologram Processing Unit)
Kendi üzerinde entegre ses var ve mekansal ses verebiliyor.

Benim merak ettiğim enerji kaynağı ne olacak ve ne kadar süre kullanılabilecek

Tepkiler: dilmenibrahim, BLasTeaR, Sensation ve 2 diğerleri
Yeni sürümde Windows 7 kullanıcılarının zorlanmadan yeni işletim sistemine geçiş yapmalarının hedeflendiği de belirtiliyor. Dolayısıyla başlat menüsünün varlığı pek de şaşılacak bir şey değil. Elbettemetro arayüzüne alışan kullanıcılar yine bu arayüzden parçaları başlat menüsünde görebiliyorlar.
Henüz işletim sisteminin tamamlanmamış olması ise kullanmak isteyenleri biraz üzecektir. Ziralansmanın ardından Windows 10’un geniş kapsamlı testlerinin başlayacağı ve buna göre pek çok düzeltmenin gerçekleştirileceği de açıklandı.

MS İnsanları ters köşe yaptı,bence tamda 90 a taktı

Tepkiler: emz ve afatsumlug97

braayn

Üye
kilit ekranı ile ilgilide bir kaç şey gösterselerdi keşke ..

Tepkiler: dilmenibrahim

dakamon

Üye
Twitterda takip ettiğim bi editör hololens için bu kadar heyecanlananlar kinect in ilk çıkış videosuna baksınlar. Bu teknoloji için daha çok erken demiş. Yani bunun çıkışı yada videodaki hale gelmesi çok uzun yıllar alabilir diyor.

Sensation

Emekli Yönetici
Simgeler güzel olmuş.

Tepkiler: 4MaGuS, skynet, BLasTeaR ve 6 diğerleri
Bende forumdaki yorumlara bakarak çok büyük beklentiler içine girmiştim ama verilen Şeyler zaten temel bir işletim sisteminde olması gereken şeyler ekstra olarak yenilikleri yazarmısınız ne kaçırdım

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bence gayet hoş görünüyor yeni tasarım

Tepkiler: Sensation