braayn Üye arkadaşlar hologram gözlük bu forumda kimse kullanmayacak neden bu bizleri heyecanlandırdı onu anlamadım
arkadaşlar hologram gözlük bu forumda kimse kullanmayacak neden bu bizleri heyecanlandırdı onu anlamadım
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Masaüstüne Windows 10 Preview'i kurmak şart oldu Mobile gelene kadar masaüstünde biraz keyfini sürerim hiç değilse...
Masaüstüne Windows 10 Preview'i kurmak şart oldu Mobile gelene kadar masaüstünde biraz keyfini sürerim hiç değilse...
ogzhnoTr Üye kimbilir_01' Alıntı: Bunu göreniniz oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Dikkatimi çekmişti
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap bulutsuzgece' Alıntı: Masaüstüne Windows 10 Preview'i kurmak şart oldu Mobile gelene kadar masaüstünde biraz keyfini sürerim hiç değilse... Genişletmek için tıkla ... Abi benim pc de sanal masaüstünde kurulu . Pek bi albenisi yok şu an için
bulutsuzgece' Alıntı: Masaüstüne Windows 10 Preview'i kurmak şart oldu Mobile gelene kadar masaüstünde biraz keyfini sürerim hiç değilse... Genişletmek için tıkla ... Abi benim pc de sanal masaüstünde kurulu . Pek bi albenisi yok şu an için
dakamon Üye dilmenibrahim' Alıntı: Aynen konuya devam bende pc alıcam Win 10 uzun tarih diyorsunuz 8.1 alıp yükselticeğim o halde off direkt olsa iyi olurdu format sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Format olmayabilir direk güncelleme ile yükseltilmiş olur. bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Gecikmez ise tabi.
dilmenibrahim' Alıntı: Aynen konuya devam bende pc alıcam Win 10 uzun tarih diyorsunuz 8.1 alıp yükselticeğim o halde off direkt olsa iyi olurdu format sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Format olmayabilir direk güncelleme ile yükseltilmiş olur. bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Gecikmez ise tabi.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Dexter Morgan' Alıntı: Şubatın ilk haftası verilir inşallah Genişletmek için tıkla ... Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Yani yaklaşık 1 ay sonra Mobil Preview ile tanışacağız
Dexter Morgan' Alıntı: Şubatın ilk haftası verilir inşallah Genişletmek için tıkla ... Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Yani yaklaşık 1 ay sonra Mobil Preview ile tanışacağız
braayn Üye bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... özgür abi denimin bu kadar rotarlı gelmesi ile pek bu tarihlere inanasım gelmiyor ama hadi hayırlısı
bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... özgür abi denimin bu kadar rotarlı gelmesi ile pek bu tarihlere inanasım gelmiyor ama hadi hayırlısı
yasiiin97 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Yanlış duymadıysam ve yanlış görmediysem superbowl maçından sonra dağıtılacak.
bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Yanlış duymadıysam ve yanlış görmediysem superbowl maçından sonra dağıtılacak.
Dexter Morgan Üye bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Yani yaklaşık 1 ay sonra Mobil Preview ile tanışacağız Genişletmek için tıkla ... Bu superbowl olayı nedir?
bulutsuzgece' Alıntı: Şubat'ın 15-20'si arasında gelecek muhtemelen. Yani yaklaşık 1 ay sonra Mobil Preview ile tanışacağız Genişletmek için tıkla ... Bu superbowl olayı nedir?
reflex Üye Tek sevindiğim nokta DX12 oldu onun dışında hologram herkez için zor vede cortona fena değil ama her zaman kullanmayız her halde
Tek sevindiğim nokta DX12 oldu onun dışında hologram herkez için zor vede cortona fena değil ama her zaman kullanmayız her halde
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Telefon için çok açıklama yapmadılar herhalde. Değil mi? Genişletmek için tıkla ... Etkinlik sadece telefonlara özel olmadığı için detaylara çok girmediler. Preview'i beklememiz gerekecek.
-qarapapaq-' Alıntı: Telefon için çok açıklama yapmadılar herhalde. Değil mi? Genişletmek için tıkla ... Etkinlik sadece telefonlara özel olmadığı için detaylara çok girmediler. Preview'i beklememiz gerekecek.
braayn Üye ceza87' Alıntı: Etkinliğin banttan yayını var mı acep? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız izleyebilirsin
ceza87' Alıntı: Etkinliğin banttan yayını var mı acep? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız izleyebilirsin
Nextman Emekli Yönetici Tekrardan izlemek isteyenler için buyurun bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız