Ve nihayet G2 ye KitKat güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Suite 4'ü kurdum ben model seçmeden Lg'ye bakılırsa her modelin kendine özgü pc suite'i varmıs indirelim bakalım g2'ninkini bi de öyle deneyelim server da çok yavas 30 kb ile çekiyo :angry:

Internet download menager ile indir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet bu pc suite farklı bende olandan @messevim yazılımı yüklememi önerirmisin ve bunu yüklersem nisan aylarında Türkiye için ota üzerinden dagıtılanı yükleyemem mi tekrardan? belki daha stabil bi sürüm olur o :hmmm

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu pc suite farklı bende olandan @messevim yazılımı yüklememi önerirmisin ve bunu yüklersem nisan aylarında Türkiye için ota üzerinden dagıtılanı yükleyemem mi tekrardan? belki daha stabil bi sürüm olur o :hmmm
Evet öneririm . türkiye ye gelecek olan güncelleme 'nin bu güncelleme ile pek farklı olacağını düşünmüyorum . Aynı performans ta olurlar.

theyunus

theyunus

Üye
Bu kitkat da diğer sistemlerden ne farklılıklar var ki bu kadar bekleyen var :-)

MERSOYCAN

MERSOYCAN

Üye
LG G2 D80210c-TUR-XX 32GB KULLANIYORUM GÜNCELLEME GELMEDİ DAHA DİYOR 4.2.2 sürümde. NE YAPMAM LAZIM?
D80210C_00.kdz indiriyorum bunu nasıl yükliyebilirim peki?

Luck Star

Luck Star

Üye
Gelmedi bize zaten nisan ilk haftayi bekle .

MERSOYCAN

MERSOYCAN

Üye
Teekkür ederim hocam.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 D80210c-TUR-XX 32GB KULLANIYORUM GÜNCELLEME GELMEDİ DAHA DİYOR 4.2.2 sürümde. NE YAPMAM LAZIM?
D80210C_00.kdz indiriyorum bunu nasıl yükliyebilirim peki?
Lg mobile support tools programı ile indirdiğiniz .kdz formatında ki romları telefonunuza flashlayabilirsiniz. Ama tavsiyem orjinal TR romun da kalın. Nisana az kaldı

Üst Alt