Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Suite 4'ü kurdum ben model seçmeden Lg'ye bakılırsa her modelin kendine özgü pc suite'i varmıs indirelim bakalım g2'ninkini bi de öyle deneyelim server da çok yavas 30 kb ile çekiyo
Evet bu pc suite farklı bende olandan @messevim yazılımı yüklememi önerirmisin ve bunu yüklersem nisan aylarında Türkiye için ota üzerinden dagıtılanı yükleyemem mi tekrardan? belki daha stabil bi sürüm olur o
Evet bu pc suite farklı bende olandan @messevim yazılımı yüklememi önerirmisin ve bunu yüklersem nisan aylarında Türkiye için ota üzerinden dagıtılanı yükleyemem mi tekrardan? belki daha stabil bi sürüm olur o
LG G2 D80210c-TUR-XX 32GB KULLANIYORUM GÜNCELLEME GELMEDİ DAHA DİYOR 4.2.2 sürümde. NE YAPMAM LAZIM?
D80210C_00.kdz indiriyorum bunu nasıl yükliyebilirim peki?
LG G2 D80210c-TUR-XX 32GB KULLANIYORUM GÜNCELLEME GELMEDİ DAHA DİYOR 4.2.2 sürümde. NE YAPMAM LAZIM?
D80210C_00.kdz indiriyorum bunu nasıl yükliyebilirim peki?
Lg mobile support tools programı ile indirdiğiniz .kdz formatında ki romları telefonunuza flashlayabilirsiniz. Ama tavsiyem orjinal TR romun da kalın. Nisana az kaldı