Ve Lincoln Galatasaray'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
Ve Lincoln Galatasaray'da
Galatasaray, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Brezilyalı yıldız Cassio de Sousa Soares'in (Lincoln) transferini tamamladı.

Çorlu'da Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin açılışına katılan Sarı - kırmızılı Kulübün Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek, "Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım." dedi.

Lincoln ile her konuda anlaştıklarını söyleyen Canaydın, oyuncuyla 3+1 senelik anlaşmaya vardıklarını açıklandı. Almanya'nın Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili Sarı - kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı.
:):)

POWER

POWER

Üye
Hayırlı olsun :alkis

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bencede hayırlısı olsun!!:.

Salvadore uzun zaman oldu seninle karşılaşmayalı yaa :( ;) kendine ii bak dostum ;)

POWER

POWER

Üye
Bencede ha SALVADORE 2-3 haftadır yoktun merak ettik walla...

ouSahin

ouSahin

Üye
hayırlı olsun...inş.. buda

Beşiktaştaki Ailton gibi olmaz

yani onun gibi bir hata yapmazlar

SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim BlackrosE ve power :) işlerim bu sıralar yogun oldugu için pek vakit bulamıyorum fırsat buldukcada ugramaya çalışıyorum sizlerde kendinize iyi bakın ben karabükde oturuyorum blackrose sen biliyorsun şayet yolunuz bu tarafa düşerse mutlaka haber verin hayırlı akşamlar arkadaşlar :spr

POWER

POWER

Üye
Anladım dostum ama arada bi uğra maxiyi sensiz bırakma... :spr

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
hayırlı olsun diyelim

kurt bey

kurt bey

Üye
ya ben herifin adını ilkkez duydum hakketen öle kralmı bu adam ya hayret valla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...