Panpamm o bnim yaaSülo Ban açılmış yni gördüm
![]()

Kendisi çok çalışkan ve zekidir. Muhabbeti de güzel. Liseli olabilir ama ergen değildirVe Forumda meşhur 'iyi ki varlar' listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerden. Dediğim gibi biricik kardeşimdir
Ha bi de unutmadan; lcd ekranlardan çok hoşlanır![]()

Sevdiğim çok değer verdiğim bir kardeşimdir hatta forumda facebook tan eklediğim nadir insanlardan (dondurmadan önce tabi) Bildiğini söylemekten korkmayan,neşeli,makara seven,bazen hırslı ama genellikle eğlenceli kardeşim benim
![]()
gel olsun
:benimde var idi
aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla.![]()
suleyman'ın twitter hesabı var, benim de var. Senin var mıgel olsun
:

aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla.![]()
:

Abim , ciğerimBilmukabele
![]()

Ooo hacı ni zamandır yoktun

Türe bizim tayfadan matrak bi adamdır. Kendisi anladı o tayfayı![]()
"DERİN" mezvular mod on

:
Yeni adım ;
Kimyayı çok shefiyom bi de burdan qanqeytalarıma selam yolluyom 
kalk git laa
°Kimya Canavarı° ®Kimyayı çok shefiyom bi de burdan qanqeytalarıma selam yolluyom
![]()

kalk git laa![]()
9'da ben bu kimyayı napçam diyodum 10'da 5 düşürünce sıkıntı filan kalmadı

sözelleri fena kıvırıyorumda sayısallar fenaa
Yoh la harbi çok seviyorum kimyayı9'da ben bu kimyayı napçam diyodum 10'da 5 düşürünce sıkıntı filan kalmadı
![]()
![]()

sözelleri fena kıvırıyorumda sayısallar fenaa![]()

Denemede Mat 1 yanlış![]()
![]()

Geo. 4![]()
![]()
geo sıfır bende
imkanın olursa beni bi' çalıştır 
eyvallah panpa yarın abanıcamSorun olursa cidden resmini cek yolla benim mail e cozersem anlatimini yaparim![]()

Geometri benim geçen sene 5 di ama bu sene öyle olmayacak gibi duruyor
Geo. 4![]()
![]()