Ve beklenen Ann :D Türe Kimdir Nasıl bilirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Panpamm o bnim yaa :) Sülo Ban açılmış yni gördüm :ehe

Türe

Türe

Üye
Panpamm o bnim yaa :) Sülo Ban açılmış yni gördüm :ehe

Ooo hacı ni zamandır yoktun :ehe

- - - Eklendi - - -

Kendisi çok çalışkan ve zekidir. Muhabbeti de güzel. Liseli olabilir ama ergen değildir :kıskıs: Ve Forumda meşhur 'iyi ki varlar' listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerden. Dediğim gibi biricik kardeşimdir :op:

Ha bi de unutmadan; lcd ekranlardan çok hoşlanır :gul:

Abi hepsi de senin için bilmukabele yalnız lcd ekranlardan çokhoşlandğımı nereden çıkardın onu annayamadım :ehe :islik

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sevdiğim çok değer verdiğim bir kardeşimdir hatta forumda facebook tan eklediğim nadir insanlardan (dondurmadan önce tabi :ehe ) Bildiğini söylemekten korkmayan,neşeli,makara seven,bazen hırslı ama genellikle eğlenceli kardeşim benim :)

Türe

Türe

Üye
Abim , ciğerim :ehe Bilmukabele :op:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sevdiğim çok değer verdiğim bir kardeşimdir hatta forumda facebook tan eklediğim nadir insanlardan (dondurmadan önce tabi :ehe ) Bildiğini söylemekten korkmayan,neşeli,makara seven,bazen hırslı ama genellikle eğlenceli kardeşim benim :)

aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla. :D
suleyman'ın twitter hesabı var, benim de var. Senin var mı :D gel olsun :islik:

doctorrr

doctorrr

Üye

aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla. :D
benimde var idi :sirit:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

var ama daha tweet siftahım yok kardeşim,merakla açtım dedim la bunlar ne edeyi bi bakim dedim bi baktım korktum kaçtım zaten :ehe

- - - Eklendi - - -

Abim , ciğerim :ehe Bilmukabele :op:

Eyvallah dalağım :ehe

cukuleaks

Üye
Türe bizim tayfadan matrak bi adamdır. Kendisi anladı o tayfayı :ehe

Türe

Türe

Üye
Türe bizim tayfadan matrak bi adamdır. Kendisi anladı o tayfayı :ehe

Hele :ehe :D :zuhaha: "DERİN" mezvular mod on :naughty: :islik :kop2:

- - - Eklendi - - -

Twüt'ün gözünü yiyim bea :D Yeni adım ;

°Kimya Canavarı° ® :ehe Kimyayı çok shefiyom bi de burdan qanqeytalarıma selam yolluyom :zong:

doctorrr

doctorrr

Üye
Türe

Türe

Üye
Sorun olursa cidden resmini cek yolla benim mail e cozersem anlatimini yaparim :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt