(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi şey bildikleri yok ki....Android'in belirli telefonları var adam gibi olan.Düşük kaliteli androidli telefonlara android demem ben..

- - - Eklendi - - -

Yanlış bi şey söylediysem affola...

10. sınıftan 5 arkadaşım birden ace almış yazık günah o telefona verilen o paraya

Samsung'un java işletim sistemli telefonlarını kullanan çok var

nokia'nın işletim sistemine ovi diyen tanıdığım var

IPhone5'in Onemli Bir Cikis Yapmasi Mi Bekleniyorr .? Turkiye'dee .? =D

bbm de olmazsa alan olmaz zaten
Nasıl bir işse bir çok ünlü blackberry kullanıyor,tuşlu,ekranı dokunmatik veya sadece tuşlu peki neden bunlar sadece tam dokunmatik az oluyor nedendir bilmem ama hangi meşhur avrupalıya baksam elinde tuşlu,qwert klavyeli telefon kesin oluyor

Konu Sahibi
nokia'nın işletim sistemine ovi diyen tanıdığım var

Haha güzelmiş..

- - - Eklendi - - -

Iphone 5 çıkış yakalayamaz.(Türkiyede)Fakat yabancı ülkelerde ciddi çıkış yakalayacaktır.Türkideki Fiyatı:3.200 TL Amerika:299,399,499$ Değişiyor

- - - Eklendi - - -

Onların telefon oyunlarıyla vs. filan ilişkisi olmadığı için BlackBerry kullanıyorlar.Onlar sadece twit atmak için kullanıyorlar onu.

Isim vermeyeyim ama çok ünlü bir şirket ve dünyaca ünlü bir hacker grubu Blackberry kullanıyormuş utandım

Acı gerçeklere geçelim mi?
Şu an halen renksiz ekran telefon kullananlar var,hemde öyle böyle değil,tuşların boyaları aşınırcasına çatır-çutur mesaj yazar halleriyle gezinen türler halen var

- - - Eklendi - - -

Isim vermeyeyim ama çok ünlü bir şirket ve dünyaca ünlü bir hacker grubu Blackberry kullanıyormuş utandım
Malesef

Konu Sahibi
Helal olsun onlara.Telefondan bi beklentileri yok.

Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.

Konu Sahibi
Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.

Çok haklısın.Bize göre telefon ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

- - - Eklendi - - -

Çok haklısın.Bize göre telefon şu anda ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...