warriorname
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu var daha whatsaap'ın ne olduğunu bile bilmeyen o kadar çok kişi varken ve bu kişi sayılarının telefonlarında ki işletim sistemi yüzünden mermer çağında kaldıklarından daha halen en çok olarak mesajlaşma ve internet olarak gsm firmalarına bağlı kaldığı için bu sayı ha diyince artmaz ama tabiki şu var sadece moda olsun diye telefon alan var işimi halledeyim bana 3310 bile yeter diyen var bunlara ek olarak beni tatmin etsin performansı şu kadar olsun diye düşünüp alan da var 3 tür kullanıcı gurubu olduğundan bu işler böyle
Şu var daha whatsaap'ın ne olduğunu bile bilmeyen o kadar çok kişi varken ve bu kişi sayılarının telefonlarında ki işletim sistemi yüzünden mermer çağında kaldıklarından daha halen en çok olarak mesajlaşma ve internet olarak gsm firmalarına bağlı kaldığı için bu sayı ha diyince artmaz ama tabiki şu var sadece moda olsun diye telefon alan var işimi halledeyim bana 3310 bile yeter diyen var bunlara ek olarak beni tatmin etsin performansı şu kadar olsun diye düşünüp alan da var 3 tür kullanıcı gurubu olduğundan bu işler böyle
Geriye kalan %18.41 lik kısım ne kullanıyor?
insanların çoğu daha işletim sisteminin ne olduğunu blmyrlar vala
mesela benim arkadaslarin elinde nokia var isletim sistemi javami symbianmi diyom adam nokia la ne javasi diyo
Wp olabilir mi?
işte herkez bir furyadır araştırmadan alıyor ama çok saçma arkadaşım aldı işte temple run oynamak için geldi sordu bana ne alayım dedi bende iyi birşey al sonra pişman olursun dedim gitmiz ace almış kaldırmıyor dedi çokta mutlu değil şimdi ... böyle olmasın yani android i işlemci sanan arkadaşlar var sonra geliyolar okulda yanıma n8 ne oda neymiş bak android işlemcili telefonum var diyolar birgün telefonu vericem eline 2 gün sende kalsın diyeceğim hazır cfw de yüklüama beyaz lumia 920 yi çok seviyorumda 820 nin tasarımı beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?