Ordinaryüs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkçede arapçadan, fransızcadan, yani kısacası yabancı dillerden gelen kelimeleri kullanmassak ne olur hiç düşündün mü _? delgeçer gibi acayip kelimeleri kullanmak zorunda kalırız...Bir anekdot : İngilizce kelime kullanmak ne kadar yanlışsa arapça kelime kullanmak da o kadar yanlıştır...
Katılıyorum, ve zaten dilim yanmıştı, bi kere açmıştım, bencede bütün konuları birleştirelim ve üst konu olsun.. cvp da yazmam artıkBu konular sıktı artık... 1 2 3 açılırda 4 5 e gerek yok ...
yada bir konuyu birleştirceksin..Site zaten bu tarz konuyu duyuru olarak vermişti
Türkçe'yi mafedenler 15 19 yaş tarzları belli olmayan gençlerimizdir...Peki o gençleri bu tür tarzlara sürükleyen Türkçe'yi adam akıllı kullanmalarını ögretmeyen veya engel olmayan egitimciler ve aileler şimdimi akıllarına geliyor...
İş işten geçti demiyorum sözlerim yanlış anlaşılmasın ama bu tür konular artık yani sıktı
Bir anekdot : İngilizce kelime kullanmak ne kadar yanlışsa arapça kelime kullanmak da o kadar yanlıştır...
Türkçede arapçadan, fransızcadan, yani kısacası yabancı dillerden gelen kelimeleri kullanmassak ne olur hiç düşündün mü _? delgeçer gibi acayip kelimeleri kullanmak zorunda kalırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?