Öneri Vatan bilgisayar Nexus 5 iade etmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Vatan bilgisayar Nexus 5 iade etmek istiyorum
Beyler bi forumda bu resimle karsilastim
Kronik bi sorunmus beyaz siyah her modelde catlak oluyomus bende dikkatlica baktim benimkimdede bi çentik var henuz catlamamis iade etmek istiyorum 12.04.2014 de vatan bilgisayardan almistim g2 ile değişimde kabulum iPhone 5c ile de ama hani bi şekilde vereyim su telefonu ufakta isim sizmasi var siyah renklerde nasil iade edebilirim 1400 e almistim değişim fişi verse kafi ya basim agrimasinBendeki çentik boyle büyük değil 2 mm falan herhalde tirnaga takiliyo isim altinda bakinca biraz belli oluyor killandim simdi ya nazil yapmak lazim ki@-qarapapaq-

messevim

messevim

Üye
Aradan o kadar ay geçmiş. Değiştirmezler.

Invoke

Invoke

Üye
Bende yok, inşallah da olmaz.:D
Küçük ama gıcık eder. Onun için değişim de yapmaları mümkün değil, diye düşünüyorum. Şu servise verenlere sorsana ne cevap almışlar.

caps6

caps6

Üye
vatan değişim yapmazda servise yollarlar serviste parça değişimi yapar yada kullanıcı hatası da diyebilir.Bazen servisler kronik sorun felan anlamıyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Unutmayın Hiçbir Mağaza Telefon Ürünlerini İade Etmez vede Bunlar Elektronik Ürünlere Örn Laptop Yada Ekran Kartına Benzemez İade Etmek İçin Orada Aldiğinda Olmalıydı O İş Yoksa Olmaz Telefonda Olurda 14 Gün İçinde Sorun Olur O Zaman Verirsen Vatan Bilgisayara Servise Verirler Servisde Hiçbir Zaman Para İadesi Yapmaz Anca Tüketici Haklarına Başvurursun.Şimdi Anladiğim Kadarıyla Baya Bi Zaman Geçmiş İade Etmek İstiyorsun Yapacağin Tek Şey Servise Verip 4 Kez Aynı Sorunun Oluşmasını Beklemek Ve Tüketici Haklarına Başvurmak

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Unutmayın Hiçbir Mağaza Telefon Ürünlerini İade Etmez vede Bunlar Elektronik Ürünlere Örn Laptop Yada Ekran Kartına Benzemez İade Etmek İçin Orada Aldiğinda Olmalıydı O İş Yoksa Olmaz Telefonda Olurda 14 Gün İçinde Sorun Olur O Zaman Verirsen Vatan Bilgisayara Servise Verirler Servisde Hiçbir Zaman Para İadesi Yapmaz Anca Tüketici Haklarına Başvurursun.Şimdi Anladiğim Kadarıyla Baya Bi Zaman Geçmiş İade Etmek İstiyorsun Yapacağin Tek Şey Servise Verip 4 Kez Aynı Sorunun Oluşmasını Beklemek Ve Tüketici Haklarına Başvurmak
4 kez de olmaz herhalde servise verenler komple değişip vermişler kasayi parca değişimi yani dediğin gibi
Bende yok, inşallah da olmaz.:D
Küçük ama gıcık eder. Onun için değişim de yapmaları mümkün değil, diye düşünüyorum. Şu servise verenlere sorsana ne cevap almışlar.[/QUOTE

Invoke

Invoke

Üye
Ben 3 kez diye biliyordum.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 kez diye biliyordum.
3 değil 4 ben dun kutidaki garanti belgesini okudum :D abi yapiyolarsa o bile yeter ya :D düzgün yapsinlarda zaten elden gotururum birşey olursa yapildiktan sonra kontrol ederiz bi sorun olursa yapmaları iyi yani

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4 kez de olmaz herhalde servise verenler komple değişip vermişler kasayi parca değişimi yani dediğin gibi
Öyle Birşey Yok Ben İade İstiyorum Dersin Değiştirmezler Değiştirirlersede Mahkeme Aç

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sanmiyorum pek değişim olacagini çünkü LG sen arkadasim nexus almak istedi sifirini bulamadi
Burada Bulup Bulamama Değil Sonuçta Her Cihazda Aynı Sorun Olucak Para İadesi Şart 4 Kez Aynı SOrundan Ver Tüketici Haklarına Başvur Al Parani

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Burada Bulup Bulamama Değil Sonuçta Her Cihazda Aynı Sorun Olucak Para İadesi Şart 4 Kez Aynı SOrundan Ver Tüketici Haklarına Başvur Al Parani
Garanti 2 yol ben nisanda aldim 5 ay olmuş bende henüz çatlak yok adam 13 ay oncemi ne almis anca çatlak cikmis demekki bi senede falan ortaya cikiyo 2 senede nasip ayni sorundan 4 defa vereyim :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Invoke

Invoke

Üye
13 ay önce alamaz. Geçen sene ekim de tanıtıldı. TR ne zaman geldi bilmiyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaslar bence boyle kucuk seyleri sorun yapmayin illaki oluyor plastik telefonlarda gorulen bisey samsunglarda cok gorulur cercevede plastik bulundigundan metal telefonlarda olmaz yani sorun yapmayin boyle seyleri bence kilifla kullanmaya calisin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
13 ay önce alamaz. Geçen sene ekim de tanıtıldı. TR ne zaman geldi bilmiyorum.
Ya adam benden önce almus abi ona gore düşün iste ben 5 ay oldu nisanda aldim oda ocakta falan almis olsun 9 ay :D 4 defa nazil veren garantiye
Arkadaslar bence boyle kucuk seyleri sorun yapmayin illaki oluyor plastik telefonlarda gorulen bisey samsunglarda cok gorulur cercevede plastik bulundigundan metal telefonlarda olmaz yani sorun yapmayin boyle seyleri bence kilifla kullanmaya calisin
Klifla kullanıyorum zaten :D vercem garantiye bi kere zaten 15 ay sonra falan batarya değişimi için

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Vatan saticisi sadece senin muhattabin garantiyi saglayan servis
Bi araba aliyon galeriden motor yatak sarinca galeriyemi kosuyon tabikibhayir servise gidiyon oyle bisey

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İfadeyi vatan aliyo ama ?

oznkrts

oznkrts

Üye
Iadeyi unut teknik servisinde öyle bi yetkisi yok kronik bi sorunsa bunu lg nin yapması lazım ama yapmaz lg bu :)

furkankaya559758

Üye
Değiştirmezler sadece servise gönderirler.