güzel kardeşim adımdan bahsetmezsen nasıl haberim olacak@najanaja dan haber çıkmadı hiç
ben gayet aktifim hergün girerim siteye, forumda sadece android bölümündeyim diğer bölümlere hiç bakmıyom bile
symbian benim için öldü
bak şimdi adımı anmışsın bana bildirim geldi öle haberim oldu yoksa daha çoook beklerdiniz
hah yakaladınız işte napacanız şimdi
sen nazillide misin şuan ? Nazilli de ne okuyon sen. valla iyi olur kardeş buluşalım elbet. ben gündüzleri çalışıyom akşamları hergün müsaitim haftasonu tatili karman çorman ettiler tatil günü de belli değil
belki sen beni görmüşündür benim işim yollarda geçiyo hani turuncu kıyafetle çalışanlar varya ben onlardanım işte 

Vallaha konunun ilk mesajında adını yazmıştım da görmemişsingüzel kardeşim adımdan bahsetmezsen nasıl haberim olacakben gayet aktifim hergün girerim siteye, forumda sadece android bölümündeyim diğer bölümlere hiç bakmıyom bile
symbian benim için öldü
bak şimdi adımı anmışsın bana bildirim geldi öle haberim oldu yoksa daha çoook beklerdiniz
hah yakaladınız işte napacanız şimdi
sen nazillide misin şuan ? Nazilli de ne okuyon sen. valla iyi olur kardeş buluşalım elbet. ben gündüzleri çalışıyom akşamları hergün müsaitim haftasonu tatili karman çorman ettiler tatil günü de belli değil
belki sen beni görmüşündür benim işim yollarda geçiyo hani turuncu kıyafetle çalışanlar varya ben onlardanım işte
![]()
Nazillide okuyorum şu an burdayım işte. Ben bu muhabbeti senle 1 sene önce yapmıştım symbian kullanırken ama sonra symbian ölünce giremedim fazla siteye1 sene önce mi ben dün ne yediğimi hatırlamıyom doğal olarak o muhabbetide hatırlamıyomVallaha konunun ilk mesajında adını yazmıştım da görmemişsinNazillide okuyorum şu an burdayım işte. Ben bu muhabbeti senle 1 sene önce yapmıştım symbian kullanırken ama sonra symbian ölünce giremedim fazla siteye
bu arada sen telefon koleksiyonu mu yapıyon onlar ne öle 
geliyom geliyom da nere gelcezŞu an 2 kişi Kuşadası'nda Uğur abi arada geliyormuş @najanaja da gelirse güzel olur![]()

Eski telefonları satmıyorum duruyor bir kenarda ama kullanılmıyor işte1 sene önce mi ben dün ne yediğimi hatırlamıyom doğal olarak o muhabbetide hatırlamıyombu arada sen telefon koleksiyonu mu yapıyon onlar ne öle
![]()
Kuşadasıgeliyom geliyom da nere gelcez![]()
Yarın biz @najanaja ile buluşalım da bikaç haftaya geliriz orayaAyarlarız yakında.![]()
oda olur da o zaman benim tatil gününe denk getirmek lazımEski telefonları satmıyorum duruyor bir kenarda ama kullanılmıyor işte
Kuşadası![]()

Tatil günün ne zaman söyle burada buluşalım bizoda olur da o zaman benim tatil gününe denk getirmek lazım![]()
onları boşver
Orası neresi kineyse ben şimdilik kaçarım akşam işe gidecembeni şimdi görmek istiyosan 260 lar otoparka gel akşam ordayım
![]()
Sen çık gel polis karakolunun karşısında benim ev
haftaiçi haftasonu farketmez benim içindedim ya şuan için karışık tatil günlerinin içine ettiler normalde haftasonlarıydı şimdi haftaiçine aldılar daha geçengün salı günü yaptım tatili![]()
sen öbür yorumu görmedin mi ? şimdi görmek istersen 260 lar otopark a gel çalışırken görmüş olursunhaftaiçi haftasonu farketmez benim için

Ben de cevap verdim de konu dağıldı biraz. Bilmiyorum orayı dedimsen öbür yorumu görmedin mi ? şimdi görmek istersen 260 lar otopark a gel çalışırken görmüş olursun![]()
Hem akşam çalışıyorsan gündüzleri çöpe mi girdi
gündüz 4 saat çalıştım zatenBen de cevap verdim de konu dağıldı biraz. Bilmiyorum orayı dedimHem akşam çalışıyorsan gündüzleri çöpe mi girdi
![]()
sadece bugün için akşam pazar temizliği malum 
Anladımgündüz 4 saat çalıştım zatensadece bugün için akşam pazar temizliği malum
![]()
Dediğim gibi benim için salı-çarşamba-perşembe olmadığı sürece sorun yok sadece o günler okul var malum. Onun dışında her zaman müsaitim.