- Var Mısın Yok Musun - Maxicepte İlk ve Tek [KURA]

Sponsorlu Bağlantılar

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ben sandık taşıyıcı olmak istiyorum ben kazansaydim afrikaya yollayacaktım neyse.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ortak cok ugrastım da bi cıkmadın :P:P meğer ismini yazmamısım :D:D
Şaka yapıyorum haa sonra birisi cıkıp ciddiye alır basımız belaya girmeisn :D

resimler var zaten orda. Kimse itiraz edemez sana :D
ben kızarım onlara :ehe

Larismus

Larismus

Üye
ben sandık taşıyıcı olmak istiyorum ben kazansaydim afrikaya yollayacaktım neyse.
bloknot :ehe ya ben maxicepten bir şey kazanıyım da onun hatırası bir baska olur zaten :D gerisinin önemi yok :d:

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
yok bloknot değil kontorlerle sms yardımı yapıcaktı sanırım :d

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
yok bloknot değil kontorlerle sms yardımı yapıcaktı sanırım :d
Bi sorun çıkmazsa %99 olurm. şimdi sen o saatte bana öm atıyosun bende sayı soyluyorum. böyle böyle son kutuya gidip ödül kazanıyorum oylemıdr

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
hayır
Yarın hangi saatte burda olursan o saatte bir konu acıcam..
Ama konuyu acmadan biraz once 13 ödül kutusunda hangi ödüllerin olacağını belirliyicem. benden başka kimse bilimiyicek üyelerden.
ve sen o 13 kutudan birisini seçiceksin... o sırada yardımcı olan üyelerden 6 tanesine ben rastgele kutuların numaralarını dağıtıcam. sen diyicekisn ki mesela 4 numara falan konusucaz mesajlarla mesela son kararın 4 numara dedin ya geri dönüşü olmayan yola giriceksin o sırada ben 4 numara kiminse ona ö.m yollyucam.o burda yazıcak kutuda atıyorum 10 bloknot 7 tl para varmıs falan .. oyle oyle gidicez 4 kutu actırıcan ben ve adminimiz teklif vericez.. sonra kabul etmezsen 3 kutu daha ve bir teklif daha kabul etmezsen o teklifi 2 kutu daha actırıcan ve son teklıf ya o teklıfı kabul edıcen yada kendı kutuna gıdıcen

'Patron

'Patron

Üye
Anlaşıldı Maxicep Yarışmalarınımı açıcan. bide hadi kutu taşıyanlar o saatte yok napcaz ? yada birinin işi çıktık kapattı gitti :hmmm

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
kutu tasıyııcıları o an acık olan 6 kişiden bulucaz :D:D onuda dusunduk :D:D o an acık olan 6 tane insan ... onceden belirlemiyicez insanları.. boyleleıkle her ügn farklı kısıler kutu tutma sansıda yakalıyıcak :D

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
kutu tasıyııcıları o an acık olan 6 kişiden bulucaz :D:D onuda dusunduk :D:D o an acık olan 6 tane insan ... onceden belirlemiyicez insanları.. boyleleıkle her ügn farklı kısıler kutu tutma sansıda yakalıyıcak :D
Tamamda adamım :D Hadi adam oyunun yarısında kapattı gitti ınternetı ?

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
yok oyle bişey olmaz ... ağzını hayra.... ac :D:D
olmadı ben tutarım onun kutularını...

OğuzcanAbi

Üye
bende varmışım ne zmn benim yarışma :ehe
yani kesin ben bişey kazandım mı :ehe

'Patron

'Patron

Üye
Benım Yarışma Bugun :aha::aha:

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 6 tane gönülleye ihtiyacımız var şuan patronun yarışması için.
ödül kutularını tutacak 6 kişi... Herkes 2 kutu tutacak.
Eğlenceli bir vaikt geçireceğiz

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hayırlı olsun ne diyelim :)

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yokum :aha:

• Beğen
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
crydragger ve kingmor.. siz katılın olur mu ..?
size 2 şer tane sayı vericem... ve diğer üyelerede patron sayıyı seçince size ö.m ile sayının iindeki büyük ödülü yolluyucam sizde konuya yazıcaksınız.. ama buraya değil esas konuyu birazdan acıcam olur mu?

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
crydragger ve kingmor.. siz katılın olur mu ..?
size 2 şer tane sayı vericem... ve diğer üyelerede patron sayıyı seçince size ö.m ile sayının iindeki büyük ödülü yolluyucam sizde konuya yazıcaksınız.. ama buraya değil esas konuyu birazdan acıcam olur mu?

Üst Alt