Arkadaşlar yarışmada 3 kişi belirlemek için kura yöntemini tercih ettik kura içinde 15 kişi seçtik.
Bence yarışma yapılırken konuya gelin diğer kutualrı tutun..Daha kura çekilmiyicekArkadaşlar yarışmada 3 kişi belirlemek için kura yöntemini tercih ettik kura içinde 15 kişi seçtik.
şanslı 3 kişi seçildi.Her gün 1 tanesi ile yarışıcaz.Yarışma biticek 3 günde bu kadar. Yani artık sizin şuanda takip etmenize gerek yok oguzcan-arslansem-patron takip edecek..
Ama sizde isterseniz onlar yarısırken diğer kutu tutan kişiler olabilirsiniz.Yarışma sırasında burada bulunursanız.Bİ karınız olmayacak ama en cok sıze ıhtıyacımız olacakBence yarışma yapılırken konuya gelin diğer kutualrı tutun..

vaayy demek öyle. çok ugrastın he. şike var burdaaa..Ortak cok ugrastım da bi cıkmadınP meğer ismini yazmamısım
Şaka yapıyorum haa sonra birisi cıkıp ciddiye alır basımız belaya girmeisn![]()
ohaaa... resmen diğer üyelere amele demiş oldun.hıh.. banane ben bedavaya calısmamoruclu oruclu amelelik yapamam ben
![]()
biraz dikkat et hacı 
şaka şaka ciddiye almayın hemenohaaa... resmen diğer üyelere amele demiş oldun.biraz dikkat et hacı
kendin amelelik görüyosan bilemem.Zevkli bi vakit geçiricez..
bütün gün burdayım yaparım ben de
bu arada kazım 2yi attı 
hadi hayırlısıÇok güzel yarışmalarım olacak yakında..Daha önce hiç yapılmamış ...
eğer olursa gözden kacırmıs olabilirm beni mesajla uyar